TK2:n metsästys alkakoon!

Do dii! Nyt on elukka ilmoitettu kahteen kokeeseen! Tosin huomasin tossa juuri, että kyseiset kokeet on samalla viikolla ja lisäksi saman tuomarin kokeita, tuomari josta en erityisemmin välitä. Huoh, hyvä minä! Kai sen TK2:n kuitenkin saa, vaikka on kaksi kertaa sama tuomari??? Joku ei taas ole perehtynyt sääntöihin, blääh...

Eilen, sunnuntaina treenattiin vielä pikaiset tokoilut kotipihalla maaseudun rauhassa. Ohjelmassa oli seuraamista, noutoa, ohjattua sekä jääviä.

Seuraaminen: Käännöksiä juosten. Ensin otin pari kertaa ihan vaan paikkaa kävellen. Jotenkin tästä on tullut rutiini, en nyt tiedä onko hyvä vai huono. Onpahan vaan. Eka pari käännöstä kävellen, sitten juosten. Eka vasuri oli kaamee, meinasin kävellä koirulia päin. Sitten käännyin hitaammin ja käänsin vartaloa enemmän, jolloin meni paremmin. Pari toistoa, niin oli jo ihan mallikelpoinen suoritus. Oikealle käännöksessä sama juttu. Eka oli tosi ilmava. Otin yhden kävellen, sekin oli aika ilmava, olin vähän et hei kaveri, mikä tää oli, kiinnitin enemmän huomiota omaan liikkeeseen, ni meni paremmin. Juosten meni tän jälkeen myös paremmin.

Ohjattu: Kahdella pallolla ja ohjasin valmiiksi merkille. Ekalla kerralla kun lähetin oli vähän ihmeissään, ei meinannut lähteä. En tiedä, oliko pallo ruohon piilossa vai mikä. Sen jälkeen kuitenkin irtosi ihan hyvin. Tosin kerran lähti väärään suuntaan. Tähän kiinnitettävä huomiota. Täytyy treenata selkeällä alustalla, mihin pallot ei huku ja lisäksi olla tarkkana, ettei pikkupossu ennakoi. Muuten ihan hyvällä mallilla, sitten vaan reippaasti siirtelemään niitä pallosia taaksepäin!

Nouto: Loppuosaa jalkojen ali. Ihan kaameen hidas, ihan järkky. Tuli kyllä jalkojen välistä kii leluun, mutta hirveetä hölkötihölkötiravia. Mutta en viitsi tämän takia (vielä) vaipua epätoivoon, samanlaistahan se luoksetulo oli vähän aikaa sitten. Lisää treeniä vaan hulluna. Vielä on kaksi viikkoa aikaa. (hui!)

Jäävit: Kaikkia kolmea, vapaana. Meni ihan törkeen hyvin! Kertaakaan ei sekoittanut  seisomista ja istumista ja muutenkin oli tosi nättejä kaikki. Kerran sekoitti maahan ja istumisen, taisi tarjota istumista maahan sijasta. Luulen, et oli silkka äksidentti, eihän se ole tähän asti ikinä sekoittanut maahanmenoa mihinkään.

Eilen muuten tarttui kaupasta tällainen matkaan:



Jep, naamioverkko! Hakutreenit saa taas uuden ulottuvuuden, enkä ole enää riippuvainen tunnollisista treenikavereista ;D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa