torstai 21. maaliskuuta 2013

Jeeee, se osaa!

Zerppaeläin on nyt ilmoitettu pääsiäiskisoihin :) Siispä maanantaina 1.4. mennään taas! Tuomarina Kari Jalonen. Muistan sen joskus vuodelta nakki ja kivi, kun Zerppa karkas radan jälkeen haistaa tyttökoiran persettä ja mä otin sen niskapersotteella pois sieltä ja tuomari luuli et mä tukistin sen huonosti menneen radan jälkeen ja tuijotti mua erittäin tuimana varmaan minuutin. Mitä mä en siis huomannu, vaan kuulin kaverilta jälkeenpäin...

Eilen oltiin Ojangossa tokoilemassa ja tehtiin muutamat kepit.

Seuraamista hinkkasin peilin edessä, naksuttelin pakittamista oikeasta paikasta. Aikas hyvin tajus. Sit juoksussa sama homma, yritän saada tiiviimmäksi.

Ruutua ite pysäyttämällä sekä paikan etsimistä. Naksutin liikkeestä. Oli hyvät.

Luoksarin stoppia. Juoksi aika hitaasti ja ennakoi läpijuoksuissa. Stoppi itse hyvä. Loppuluoksari kans hyvä. Lopuks yks kisanomainen, alle pieni pätkä seuraamista palkatta, yritin saada koefiilistä päälle. Oli hyvä.

Tunnarin palautusta treenasin oman piilotuksena. Hyvin muisti palauttaa, aavistuksen vino ja kaukana. Pyöritteli kapulaa rumasti suussa.

Kaukoja tein ihan kentän toiselta laidalta. Meni hienosti, ei erehtynyt, kuunteli nätisti.

Lopuksi tein muutamat kepit. Halusin hieman testata, miten hyvin se kestää mun liikettä. Hetsasin sitä kunnolla juoksemalla edellä, kepitteli vaan entistä lujempaa. Valssin pystyin tekee jo tosi ajoissa. Kisoissa hieman tuntui, etten uskalla kääntää tarpeeksi ajoissa. Hyvin kuitenkin kestää tän, kunhan vaan muistan ite pitää turpani kiinni, etten huuda mitään täälä-täälä. Hyvin sieti myös sivuetäisyyttä ja leijeröintiä. Lisäks tosi nätti avokulma kentän toisesta päästä, juoksin ite mukana. Tää koira tykkää kepeistä kerta kerralta enemmän :')

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti