torstai 10. maaliskuuta 2016

Vaappuva ankka tokoilee

Hehe, löysin tän kirjoituksen maanaitailta, vissii vähän väsytti :D 

Tää tokokurssi selkeesti tuo esille Zerpan parhaat puolet, kun se on vaan joka kerta niin pätevä :)
Tänään teemana eteenmeno. Oli hyvä. Väsyttää. En jaksa kirjoittaa. Hyvä Zermu.

 Nii, eli kaipa sitä vois kertoa vähän enemmänkin treeneistä. Eli eteenmenoa tosiaan, ongelmahan on, että Zermulla on joku henkinen raja siinä seitsemän metrin tienoilla, enkä mä oikein oo saanut sitä siitä eteenpäin. Pallolle se kyl juoksee, mutta siinä se ei tunnu käyttävän taas aivoja kauheesti ja vaikka ollaan tehty toistoja ja toistoja ja toistoja, niin ei se siitäkään oikein edisty.

Piilopallo on ollut toinen, mutta siinä on kaksikin ongelmaa. Ensinnäkin hallissa sitä on aika vaikeeta treenata ilman et pallo näkyis ja lumellakin se paistaa kilometrin päähän. Toisekseen se ei jotenkin kehtaa mennä sinne, vaan jää silti multa odottaa palkkaa. Joskus on ollut kans ongelma, jos pallo ei oo ollut heti näkyvissä, niin ei Zermu sitä oo sit nähnyt vaikka olisi suoran sen päällä seissyt :D

Ongelma tuli esille kun Zermu ei heti nähnyt palloa, samoin kun kokeiltiin niin, että Nina oli tolpan takana ja heitti pallon sieltä salaa. Se ei ollut moksistakaan lentävästä pallosta :D Nina ehdotti, että ihan vaan ystävällisesti sanon sille et höpöhöpö ja näytän sit et mihin piti mennä ja sit kokonaan uusi toisto. En oo tätä kauheasti uskaltanut kokeilla, koska pelkään, että Zerppaliisa menee siitä entistä epävarmemmaksi. Ehkä me nyt kuitenkaan kokeillaan näin, jotenkin tuntuu että se ei nyt tiedä, mikä tässä liikkeessä on tarkoitus ja mikä on ei-toivottua...

Kentän laidalla otettiin häiriökäskyjä, pari kertaa nyki, muuten ei ollut moksistakaan. Paikallaoloja otettiin myös, ei ollut paha, kun toinen lähti kutsusta viereltä. Kaukot alkaa sujua, i-s -vaihto oli oikein siisti ja jalat pysyi paikallaan. Luoksarin loput oli oikein hienoja myös. Seuraamisen peruuttaminen oli tosi hienoa, tein ympyrää vastapäivään ja vautsi, Zermu on oppinut hallitsemaan vaappuvan takapuolensa!

Rallitokohömppä ei oo nyt oikein edistynyt, muuten kuin että käännökset on hienoja kun jotenkin mystisesti se on yhtäkkiä alkanut hallitsemaan takapään käyttöä. Oikealle se hakeutuu edelleen huonosti, mutten toisaalta oo sitä kauheasti treenannutkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti