perjantai 8. joulukuuta 2017

Suotokoa

Kerrankin pääsin päivänvalolla ulos, joten ajelin läheiselle nurmikentälle treenaamaan hyppyä. Sitä kun ei hiekalla voi treenata - kepit eivät uppoa maahan. Nurmikenttä muistutti enemmän suota kuin nurmikenttää, mutta koska olen vähintäänkin yhtä jääräpää kuin Kiki, menimme treenaamaan silti ja uhrasimme hienot, kalliit goretex-kenkäni.

Hyppyä ekana. Lelu oli suoraan hypyn takana, mutta lähetys hieman eri kohdista. Näin hieman alustettiin vinoja palautuksia varten. Meni tosi hyvin ja haki erinomaisesti. Ensi kerralla kokeilen samaa paluuhyppynä eri kulmista.

Ruutua seuraavaksi, kun valoa vielä riitti. Ei ihan täysin tajunnut, kun jätin lelun ruutuun salaa, vaan meni tarkistamaan tötsät, nosti yhden niistä ja sitten vasta tajusi lelun. Kun yhdessä vietiin lelu, saatiin pari hyvää onnistunutta toistoa eri suunnista eri etäisyyksistä.

Seuraamista koitettiin, mutta Kiki keskittyi tosi huonosti. Kentän vieressä on sakeaa metsää, jossa on tosi paljon peuroja. Varmaan hämärtävässä illassa se haisteli niitä. Riistaviettinen koira on kyllä ärsyttävintä mitä tiedän. Aloitin seuraamisen sivulletulolla ja kontaktilla, se meni ihan hyvin. Sitten yksi pidempi pätkä, joka meni itse asiassa tosi hyvin ilman namia. Leikkiä väliin ja olisin halunnut vielä vähän käännöksiä, mutta luovutin, kun selkeästi ei keskittynyt. Turha hakata päätä seinään ja vääntää tyhmistä asioista.

Lopetin yhteen eteenmenoon. Tästä on nyt tullut vähän tapa. Lelu käytiin yhdessä viemässä ennen seuraamista ja lähetin sen lopuksi näyttämättä varsinaisesti lelua uudestaan. Lelu oli eri nurkassa kuin ne peurat. Hyvin juoksi suoraan eteenpäin, vaikka lelu ei juurikaan erottunut.

Zero sai tehdä rallijutskia. Oikealla seuraamiseen naksuttelin oikeaa paikkaa, tätä täytyy ehdottomasti tehdä enemmän. En ole tähän asti vaan riittävästi paneutunut tähän. Lelupalkka tuntui auttavan myös - jätettiin lelu maahan ja vapautin sinne. Seuraaminen tuntui jopa varsin topakalta näin treenatessa.

Kikin juoksut alkoi tänään ja lonkkatulokset tulivat vihdoin kennelliitosta. A-lonkat ja 0-kyynärät, selkä on vielä saamatta. Jospa sekin vielä sieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti