Laiskottelua ja häiriöitä

Vähän laiskaa on ollut meno Veikkolanmaassa. Ei olla oikein mitään järkevää tehty eikä päästy edes hakutreeneihin tällä viikolla. Kaikkea muuta on touhuttu ja juostu milloin missäkin. Tänään kuitenkin Navalassa yhteiset tottistreenit. Ohjelmassa ennen kaikkea häiriöitä: paikallaoloa, seuraamista ja hieman hyppyä.

Henkilöryhmää ensin, tehtiin kaksi kierrosta. Ekalla kierroksella seuraaminen ihan nättiä, mutta ihmiset kiinnostivat kovasti ja lähti pari kertaa nuuskuttelemaan. Toisella kierroksella ei mitään ongelmaa, tosi nättiä ja pysähdyskin onnistui hienosti. Kontaktin pitäminen on selkeästi haastavaa, mutta hyvin keskittyy kyllä. Pitää vielä vähän hioa kuitenkin, erityisesti ihmisten ympäri meno vastapäivään on vaikea.

Yhteisilmoittautumista ei olla varmaan koskaan tehty, joten nyt treenattiin sitäkin eri asetelmissa. Seuraaminen toimii ihan todella hyvin näinkin, sen sijaan sivulla istuminen ja vuoron odottaminen on vaikeaa. Ekalla kerralla valahti koko ajan maahan ja yritti lisäksi kyylätä naapureita. Toinen ja kolmas kierros oli jo huomattavasti parempi, joten lisää harjoitellaan kyllä tätäkin.

Ihan perus seuraaminen oli hyvää ja kontakti ihan kiitettävä, vaikka häiriöitä oli paljon. Sen sijaan täyskäännös ei luonnistunut yhtään, sain toistuvasti tuupata Kikiä ja meinasin kompastua siihen. En tiedä, miten tämä vaihtelee näin paljon, joskus toimii oikein hyvin ja joskus ei ollenkaan. Noh, vaatii ilmeisesti vielä paljon treeniä tämä. Toki BH-kokeeseen nyt ei ole väliä, kunhan koira seuraa suurin piirtein samalla kentällä, mutta jatkoa ajatellen...

Paikallaoloa niin, että kaveri teki vieressä luoksetuloa. Olin ihan lähellä ja seisoin hihnan päällä, näin toimi hyvin ja pysyi nätisti. Tätäkin täytyisi viedä pikkuhiljaa eteenpäin. Pitäisköhän ensi kerralla kysyä avustajaa pitämään liinasta kiinni tms.? Ilman selkeää käskyä meinasi pari kertaa lähteä, mm. kun vaihdoin pannan pois ja valjaat tilalle treenien loputtua. Hyvä kuitenkin, että paikkamakuussa ollaan päästy eteenpäin. Tokokokeisiin ainakin uskallan Kikin ihan hyvällä omatunnolla jo viedä, sen verran hyvin se nykyään pysyy.

Hyppyä lopuksi, laskin nyt ihan suosiolla 70 senttiin, enkä yrittänytkään nostaa. Otetaan nyt vähän hitaammin. Kaksi tosi hyvää toistoa, ahne minä päätin vielä jatkaa. Ponnisti ja palkkasin vahingossa, kun kerkesin heittää pallon. MUR. Ponnisti seuraavankin toiston, ei palkkaa. Seuraavalla toistolla onnistui hyvin, siitä palkka.

Meidän arki menee aika pitkälti tällaisissa merkeissä nykyään. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa