lauantai 13. heinäkuuta 2013

Tokovalmistelut, pihviä ja aurinkoa

Torstai

Aamulla en tehnyt mitään ihmeellistä, Zerppa vaikutti sen verta väsyneeltä eilen illalla, että päätin pitää lepoa.

Illalla pienet tokotreenit, tein tunnaria ja kaukoja. Ensin oma, sitten tunnari, kehuin heti kun otti kapulan suuhun, tokalla odotin hetken, selkeesti nosti nyt varmemmin kuin aikaisemmin. Kaukoja tehtiin, i-s oli jostain syystä vaikeaa, ei meinannut seistä! :O Muuten vaihdot ihan semisiistejä, yritin keskittyä siihen, ettei ennakoisi.

Perjantai

Tokoa Nurmon pk-kentällä. Noutoa ensin, oli yllättävän hyvä. Eka metalli oli ihan loistava, sit luovutusta ja palautusta, olivat aika nättejä ja osas jopa ihan itse korjata, jos tuli liian kauas tai vinoon! Seuraaminen oli ihan kamalaa, edisti, kontakti oli ihan hukassa, käännökset ei toiminu ja muutenkin koira oli ihan väärällä asenteella. Täyskäännökset vasemmalle ei toiminut yhtään, pylly ei liikkunut milliäkään. Voi kurjuus sentään!
Ruudussa ennakoi maahanmenon, otin uudelleen ja palkkasin liian myöhään, kun tuli jo pois. Vikalla pallo ruudussa, oli ihan ok.

Lauantai

Valmisteleva toko osa I. Ohjelmassa seuraaminen, tunnari, liikkeestä istu ja ruutu. Seuraaminen oli ihan nättiä, hieman edisti, muuten oli hienoa ja innokasta. Tunnarissa pudotti oman, tarkisti uudelleen ja toi sitten oikean. Luovutus semihyvä. Istu oli moitteeton, tässä ei pitäisi olla mitään vikaa. Ruudun halusin niin et stoppaan ite ja palkkasin läheltä. Ei meinannut löytää ruutua, ei katellutkaan sinne päin vaikka näytin. Teki kauhean banaanin ja tuli sivusta ruutuun. Pysäytys ihan takalaidalle. Tokalla pallo oli odottamassa, muuten hyvä mutta ei tajunnut sitä palloa. Saakelin torvi :D

Perjantai-illalla mentiin paistamaan pihviä lepakkolaavulle :)  - pic by Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti