Hellettä piisaa

 Pikaiset treenit Navalassa - tai pikaiset ja pikaiset, jotenkin sain kulumaan 1,5 tuntia, vaikka kauheasti mitään järkevää ei treenattu. Hirveän kuumaa taas, ajatus olikin tehdä ihan pari lyhyttä toistoa ohjattua ja seuraamista. 

Eevis tuli paikalle sattumoisin, niin saatiin pitkästä aikaa paikallaoloon seuraa. Pysyi nätisti, kävin palkkaamassa heti ekan kolmen askeleen jälkeen. Kikillähän ei oo ongelma varsinaisesti se pysyminen vaan alku. Jostain syystä sitä ahdistaa ja sit se seuraa samantien mun perässä. Jos se sen sijaan pysyy jätössä, niin uskallan kyl luottaa, että pysyy istumassakin. Alussa tosin meni lankaan maahan-käskyssä, näitäkin pitää vähän väliä muistuttaa, ettei unohdu. 

Seuruun liikkeellelähtöjä kapuloilla. Heittelin ensin yhden, lopussa kaikki kolme ja tein liikkeellelähtöjä. Oli eka vähän lentoon lähdössä, mutta skarppasi. Vasemmalle käännös tosin ei oikein onnistunut, kun ei ollut riittävän hereillä. 

Liikkeestä seiso ja istu, ihan yksittäisinä toistoina seuraamisen yhteydessä. Ei hämääntynyt kapuloista eikä sekoittanut. Ihan hyviä toistoja. Vähän ehkä säpäkkyyttä noihin toivoisi, mutta ainakaan tässä vaiheessa en jaksa alkaa stressaamaan sitä. Kunhan nyt oppis kunnolla olemaan sekoittamatta, voisi kokeilla lelulla hetsaamalla saada lisää vauhtia. Riskinä toki, et se ei korkeammassa vireessä sit kykenekään tekemään kaikkia asentoja tai alkaa olla muuten vaan epätarkka. 

Seuraamista ihan yksittäiset käännökset, nämä ihan hyviä. Aika vähän seuraamista on tullut treenattua, pitäisi vähän tähänkin keskittyä enemmän. Tuntuu, että olen yleisesti ottaen aika tyytyväinen kokonaisuuteen, se on toiminut kokeissa hyvin enkä oikein tiedä, mitä treenais. Peruutusta voisi saada paremmaksi, perusasentoja suoremmaksi ja tietysti sivuaskeleita vahvistaa. 

Noudon luovutusta varjossa. Tämä hyvä, joskin takaa sivulle tullessa jää helposti vinoon (peppu ulospäin), oon nyt korjannut asiaa sillä, että korostan virhettä entistäkin enemmän kääntymällä itse vähän vasemmalle päin. 

Ajatus oli tehdä vielä purkkiohjattua ja kenties vähän hooppeja, mutta ne nyt jäi toiseen kertaan. 

Tulevaisuuden koiraharrastaja kasvamassa kovaa vauhta.

Ensi kerralla: 

- Seuraamisen peruutus pidempi pätkä

- Seuraamisen peruutuksen käännökset

- Seuraamisen sivuaskeleet

- Perusasentoa sivulla ja takaa

- Kierto-ohjatun loppua, ei olla koskaan treenattu

- Purkkiohjattu

- Stoppia (luoksetulo, kierto)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa