Bakteriologi tokoilee

Kun bussin ikkunassa olevat vesipisarat näyttää bakteeripesäkkeiltä ja Helikopterifirman logossa lukee Helicobacter, niin olisiko jo aika laittaa bakteriologian prujut sivuun ja mennä treenaamaan?

Zeron mielestä ainakin on, se veti multa monta kertaa nettipiuhan irti...

Ohjelmassa siis Metlan pihalla ruutua, seuraamisen juoksua, metallia, luoksaria ja kaukoja.

Ruutu

Oli tosi hieno, haki kivasti markkeria. Kaukaakin meni hienosti. Yritin naksuttaa vielä liikkeestä tällä kertaa. Lopuksi otin alustan pois, pysähtyi täydellisesti oikeaan paikkaan, ja mä siis pysäytin. Jee!!

Seuraaminen

Otettiin käännöksiä. Eka palkkasin paikasta, oli ihan ok. Vasurille käännös eka tahmea, mutta kun itse kiinnitin lisää huomiota liikkumiseen, alkoi sujua tosi mallikelpoisesti. Oikealle ihan jees.

Metalli

Tosi epävarma. Ei ollut kylmä ja lämmitin kapulan. Luovutus aivan karmee, ei vaan halunnut tarjota oikeaa paikkaa. Liikkui kuin hidastetussa leffassa.

Luoksari

En oikein saanut treenattua stoppia, kuten olisin halunnut. Oli hirmu liukasta, en viitsinyt edes yrittää. Otin sitten ennakointia. Pylly nytkähti kyllä oikein olan takaa. Jossain välissä rupes tekee kaukoja -.- Joo'o, tätä treenataa lissää...

Kaukot

No, otettiin sit näitä vielä lopuks, vaikkei pitäny :P M-S oli yllättävän vaikea, tai lähinnä oikea takatassu. Se pitää varmaan liimata kiinni, kun ei tahdo pysyä paikallaan. S-M oli tosi nätti. Muuten ihan hyvä. Otin myös ilman käsiä. Eka istuminen pari kertaa ei noussut. Lopuksi vielä kuuntelutreeniä. Sanoin kaikkia vääriä käskyjä ja oikeat käskyt sanoin tosi hiljaa. Ihan ok kuunteli.

Voihan asbergillus sentään. No mut suunta on koko ajan ylöspäin, ainakin tokon suhteen. Bakteereista en voi sanoa samaa. Enkä varsinkaan sienistä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa