Hakua jälleen ja ilmaisupulmia...

Hakua Technopoliksella kahdella kierroksella. Maasto avointa, mutta suht haastavaa. Oli mäkiä, rinteitä, aluskasvillisuutta, suota ja risukkoa.

Ensin neljä ukkoa. Eka vasemmalla etukulmalla risukossa. Irtosi nätisti. Toka mäen takana. Zero meni liikaa oikealle, alaspäin aluetta. Seurasi taas yhtä polkua, citykoira. Kääntyi kuitenkin hienosti ylöspäin kohti maalimiestä.

Kolmas oli kahden kiven takana, halusin huijata Zeroa luulemaan, että kivien takana voisi olla joku. Kivet eivät kuitenkaan hämänneet sitä yhtään, tosin lähetin sen vähän väärästä paikasta, hieman liikaa kivien vasemmalta puolelta.

Neljäs ukko oli melko lähellä takalinjaa. Laitoin ukon kahden ison kiven vasemmalta puolelta ja reilusti pidemmällä, kivet oli ehkä puolivälissä, ukko viidessäkymmenessä. Zero lähti ensin kohti takalinjaa, kutsuin pois. Sitten meni kiville oikealle, kutsuin pois taas, mikä ei ollut fiksua. Olisin antanut mennä. Kolmannella yrittämällä se eteni piippusuoraan oikeaan suuntaan, mutta kääntyi sitten taas oikealle kohti kiviä. Se oli vaan päättänyt, että siellä on joku. Toisaalta, Zero yritti selkeesti huijata, eteni suoraan, koska tiesi, että muuten kutsun takaisin, olisiko sittenkin pitänyt pitää oma pää? Tai ei ollenkaan lähteä kutsumislinjalle? Nythän se oppi, että jos tarpeeksi monta kertaa menee eri suuntaan kuin akka lähettää, niin se ei kutsu enää pois. Liikaa takaisinkutsuminen on kuitenkin tosi huonoa, koska Zeroeläin ei irtoa enää mihinkään...

Se kääntyi voimakkaasti oikealle, alaspäin aluetta kivien jälkeen. Tokan ja vikan ukon väliin oli jäänyt tosi iso, tutkimaton alue, mikä ilmeisesti jäi häiritsee sitä. Tääkin pitää muistaa. Tuo koiruus on yllättävän fiksu, kun se muistaa, mitkä alueet se on jo tutkinut ja mikä on jäänyt tutkimatta. Jotenkin aina ajattelin, että ei se tuollaista kuitenkaan ymmärrä :) Annoin mennä kuitenkin ja se hetken päästä totesikin sen tyhjäksi ja palasi takaisin kohti takakulmaa ja nosti ukon.

Toisella kierroksella tehtiin ilmaisua. Otin neljä näkölähtönä, koska en edelleenkään omista kahta rullaa :P Jostain syystä se teki ihan nätit ilmaisut Emmalla ja Tuijalla, sen sijaan Emmillä se teki molemmilla kerroilla ihme säätöä. Se lähti haahuilemaan rullan kanssa kauemmaksi ja tokalla kerralla yritti tarjota sinnikkäästi Emmille rullaa, näykkäs sitä jopa naamaan! ;( Se ei myöskään kuunnellut yhtään mun huutoja. Arghargh. Ihme sikailua. Tuijalla ja Emmalla taas se teki tosi hienot ilmaisut, Tuijalla oli niin kiireessä napannut rullan, että oli purrut sitäkin sormiin ja lähtenyt saman tien tulemaan mun luo. Tuija ei myöskään kuullut mun kutsuja, olikohan Zero?

Omituista käytöstä. Toisaalta tuntuu, että se tasan tarkkaan tietää, mitä pitäisi tehdä, välillä taas tuntuu, ettei sillä ole aavistustakaan. Tosi outoa.

Voisi ensi kerralla ottaa lähempää ja palkata lisäksi palautuksesta.

PS. Hahah, kesken treenien tuli tullimies koiransa kanssa metsään ja jäi seisomaan siihen meidän keskilinjan alkuun, kun ei kohteliaana ihmisenä halunnut talloa meidän aluetta. Me kaikki tuijotettiin sitä hetken kuin aavetta ja mietittiin, mitä kaikkea me ollaan nyt tehty väärin. Kaukaa se nimittäin näytti ihan poliisilta :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.