Home again!

Sain vihdoinkin pienen heiluhäntäni takaisin <3 Se oli Emmin ja Jennin kanssa teurastamoharjoittelussa. Zerppa on nyt siis täysin pätevöitynyt lihantarkistaja!

Käytiin heti testaamassa, vieläkö tokoilu sujuu, muistaako karvakorva edes, mistä on kyse. Tehtiin merkkiä, ruutua, seuraamista, kaukoja ja zetaa. Hyvin se pelasi ja muisti viel mitä milloinkin tehtiin.

Merkki: Menee perushyvin, mut tosi usein jää sivulle tai päälle seisomaan, varsinkin, jos ei heti ekalla mene oikein, ei osaa korjata. En oikein keksi enää, millä saisin paikan paremmaksi, kun oon kokeillut vähän kaikkea jo. Korjata se ei tosiaan osaa, joten naksuttelu ei toimi. Tai korjaaminen tarkoittaa sen mielestä sitä, et astutaan tötsän päälle...

Ruutu: Meni hyvin, vaikka olin ainakin 10 metriä sivussa lähettämässä. Joka kerta oli nyt pallo siellä yllärinä. Kokeilin lopuksi yhdistellä merkin ja ruudun. Ei heti tajunnu, sit tein niin, et vein Zerpan merkille, näytin sille selkeesti pallon ruudussa ja sit lähetin sen merkille ja siitä heti ruutuun. Tää toimi hyvin. Merkkiä pitää kuitenkin hioa vielä aika paljon erikseen, ennen kuin varsinaisesti yhdistelen nää asiat.

Seuraaminen: Ihan perushyvää seuraamista, käännöksetkin oli yllättävän hyviä. Vasemmalle täyskäännös edelleen kauhea, en kans itekään tiedä miten liikkua. Harjoittelin sitä ihan paikallaan, kunnes alkoi päässä heittää :) Juoksu meni yllättävän hyvin kans, piti kontaktia ja oli melko tiivistä. Vois nyt enemmän alkaa treenata välillä pitempiäkin kuvioita, jotta se oppis keskittymään myös pidemmissä kaavoissa.

Kaukot: Testailin yksittäisiä vaihtoja. Istu-seiso-maahan taas tökki, aina toinen tassu meinas liikkua. Lisäksi ennakoi pahasti, täytyy tähän nyt kiinnittää huomiota, ettei pulise käskyjä menemään kuin vesiputous. Muuten meni ihan siististi vaihdot. Kuunteluun tosiaan vois kiinnittää enemmän huomiota. Nyt tuntuu et tää kaveri oli ihan intopiukeena, eikä tarkalleen jaksanu keskittyy, mitä oikeesti piti tehdä...

Zeta: Ensin pysäytykset ihan erikseen, toimi tosi hienosti. Samoin seuraamisen kaa ihan moitteetonta. Tää jos mikä kyllä toimii. Ensi kerralla täytyy viel testata seuraamiseen lähtöä ja yhdistelemistä, mut tässä liikkeessä ei kyl taida tulla paniikki vastaan.

Treenattavaa:

- merkin paikka
- ruudun ja merkin yhdistely maltilla
- pidempää seuraamista
- täyskäännös vasemmalle
- kaukoissa ennakointi!
- Zeta kokonaisuutena

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.