Eka EVL1-tulos - Inkoo 27.4.14

NONIIN! Ekat kokeet isojen poikien luokassa on nyt kisattu ja Zerppa pärjäsi oikein hyvin!

Se oli aika lahna koko kokeen ja teki tosi hitaasti kaikki liikkeet, mutta olen supertyytyväinen, että se ylipäätään teki kaikki mitä pyydettiin, aikaisemmin se olisi samantien heittänyt hanskat tiskiin ja sanonut, et mene keskenäsi...

Liikejärjestys oli hyvin sekoitettu, ne tehtiin putkeen ja me startattiin vielä ensimmäisenä, eli aikalailla mun kauhuskenaario. En siis kehään mentäessä oikein tiennyt, mitä seuraavaksi tapahtui. Mä taisin hengittää seuraavan kerran vasta kävellessäni ulos kehästä :DPaikalla istuminen 10: No ei mitään ongelmaa.
Paikallamakuu 9: Koomasi lopussa, jouduin toistamaan istu-käskyn.

Tunnari 9: Oli tosi rauhallinen, haisteli huolella ja varmasti nappasi omansa. Toi kävellen, palautus ihan ok.

Ruutu 10: Bongasi merkin hienosti, meni sinne nätisti, jäi seisomaan hieman vinoon. Ruutuun lähti todella hitaasti, jouduin hyvin kärsivällisenä odottamaan, että saan antaa käskyn... Sivulle tuli reippaasti, mutta en tiedä mihin se oli menossa, kun se alkoi kävellä jossain mun edessä, kunnes sitten tajusi hakeutua seuraamaan.

Kaukot 7: Ihan nätit vaihdot mun mielestä, oli rauhallinen ja tarkka. Viimeisessä s-m -vaihdossa annoin käskyn aika hiljaa, ei varmaan kuullut ja arpoi, meni sitten istumaan. Lopussa taas koomasi sivulletulon, mur!

Seuraaminen 8: Se oli piiiiitkä. Ja reunassa oli jotain ihme juoksuhiekkaa, jossa oli hankala kävellä. Ihan nättiä seuraamista, lopuksi alkoi hieman huomio herppaantumaan Zerolla. Hidas kävely ei ollut kovin nättiä ja yksi täyskäännös meni ihan nukkuessa.

Luoksetulo 7: Ei tehnyt ekaa seisomista, jouduin toistamaan käskyn! Mitähän kummaa sille oikein tuli? Maahanmeno oli ihan hieno, loppuosa oli hieman hidas.

Zeta 9: Jeeeee, olin hyvin, hyvin ylpeä itsestäni, koska muistin järjestyksen ihan oikein! En ole varmaan yksissäkään kisatreeneissä muistanut... Oli oikein näpsäkät jäävät, itse kävelin turhan kaukana tötsistä, kuulemma pitää kävellä lähempää. Yhden tötsän Zero kiersi väärältä puolelta, ei ollut ihan täysin skarppi seuraaminen koko ajan :)

Metalli 10: Toinen liike, josta olin erittäin ylpeä itsestäni. Joudin keräämään kaikki taitoni ja keskittymiskykyni, mutta se onnistui. Mä osasin heittää kapulan juuri sopivalle etäisyydelle suoraan eteenpäin. Hyvä mä! Zero otti kapulasta epävarmasti kiinni, mutta hyppynouto on kyllä hyvä, koska sen on pakko tuoda kapula reippaasti päästäkseen hypystä yli.

Ohjattu 7: Tästä olin ihan varma, että nollaa liikkeen, siksi olikin erittäin hermoja raastavaa, että tämä oli laitettu vikaksi liikkeeksi. Ja oikeasti olisi pitänytkin tulla nolla pistettä, koska jouduin toistamaan merkki-käskyn ja lisäksi Zero meinasi singota väärälle kapulalle. Kuunteli hyvin, kun stoppasin ja lähetin oikealle kapulalle. Vasen siis oli se, mikä piti hakea, se onkin ollut selkeästi vaikeampi kuin oikea.

Yhteensä 273 pistettä, I-tulos ja 2. sija, ei lainkaan huonompi aloitus kuninkuusluokassa!

Paljon jäi tietysti parannettavaa, mutta nyt sain taas uutta motivaatiota ja uusia ideoita treenaamiseen. Tästä se lähtee, kyllä tästä vielä valio leivotaan! Zerppa on nyt jo kolmasosa TVA, eli onks se nyt sit FI T?

Kommentit

  1. Oon kateellinen tosta seuraamisesta! Ruuti ei varmaan koskaan ole mennyt noin hienosti. Muutenkin teki jokaisessa liikkeessä samalla vauhdilla, sitähän tuomarin pitäisi katsoa.
    Valio kello käynnissä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.