Lahjattomat treenaa - Vaasa 1.6.14 EVL2, 244.5 p.

Mamin kultapieni hanipöö yllätti taas! On kyl ihana, kun nykyään Zeron kanssa on niin kiva kisata ja voin oikeasti luottaa siihen, että se tekee hommansa, eikä hötkyile omiaan! Uskomaton fiilis, kun vuosien tahtojen taistelu on tuottanut tulosta <3

Kokonaisuutena Zero teki tosi hyvää työtä, vire säilyi hyvin loppuun asti ja se teki aikalailla juuri niin kuin olen opettanutkin. Ohjatussa sillä on viime aikoina ollut isoja ongelmia, joten sitä vähän uumoilinkin, että voisi nollata. Tunnaria ollaan todella vähän treenattu, joten nolla menee ihan epävarmuuden piikkiin. Tää jäi ehkä vähän hampaankoloon, olisinpa vaan tajunnut ylläpitää sitä edes muutaman kerran!

Kisapaikka oli aika kiva, ihanasti veden äärellä, luonnon lähellä. Ja koko ajan tuuli hieman, mikä oli Zeron kannalta oikein hyvä juttu. Vaikka aurinko paistoi, ei ollut liian kuuma.

Liikejärjestys oli perinteinen, kaikki liikkeet putkeen. Zetassa m-i-s, eli oikein looginen, jopa mäkin muistin sen. Startattiin neljänsinä, joten oli aikaa katella pari suoritusta ennen meitä...

Paikallaolot (10 + 10) oli hienot, istui kuin tatti paikallaan ja maassa nökötti oikein sievänä, kun tulin takaisin. Eikä koomannut istumaannousussa!

Seuraaminen 8.5: Paikoitellen tuntui hyvältä, mut sit oli monessa kohdassa tosi löysää. Täyskäännöksissä jäi jotenkin oudosti haahuilee mun taakse ja perusasennoissa kans jäi miettimään jotain. Muutaman liikkeellelähdön jouduin komentaa tavallista jyrkemmin, ku vaikutti siltä, et nukahtaa muuten. En tiiä, onko tää vaan liian pitkä sille vai mikä oli.Zeta 10: Näkemättä itse jääviä on hankala sanoa, mutta tuntui tosi kivalta. Liikkeellelähdöt tuntui myös hyvältä. Ja mä osasin ilmeisesti kiertää tötsät sopivalta etäisyydeltä :)


Luoksari 8: Tuli tosi hitaasti välit, tähän toivoisin ehdottomasti parannusta. Stoppi oli aika hidas, kyllä vauhdilla on selkeästi yhteys tähän, vauhdin hidastaminen ei välttämättä tarkoita nopeampaa stoppia, kun siitä puuttuu se tietty asenne... Maahanmeno oli ihan hyvä. Loppu reippaampi kuin mitä on ollut, mutta edelleen toivon sitä jotakin... Sivulle hieman vinossa.


Ruutu 10: No tää oli kyl ihan sikahieno :) Meni tosin merkille hieman hitaasti, toivoisin tähän enemmän räjähtävyyttä, saisi vähän näyttävyyttä liikkeeseen. Ampaisi ruutuun hirmuisella kiireellä, mä melkein stoppasin vähän myöhään, hetken arvoin, onko se ollenkaa sisällä. Mut olihan se. Loppu oli kans tosi nätti, ei ole varmaan ikinä missään kokeessa noin hyvin hakenut paikkaa seuraamaan.


Ohjattu 0: Tätä mä olin eilisten treenien jälkeen vähän uumoillutkin. Pikkasen jäi mietityttämään, mitä jos olisin ennen koetta ottanut vaikka yhden tai kaksi ihan helppoa ohjattua. No, turha tässä vaiheessa enää murehtia. Meni merkille hienosti, sit meni keskikapulalle, stoppasin, lähetin uudelleen, tuli vinosti mua kohti, eikä noudattanu toista seis-käskyä. Näin jo sen ilmeestä, että sitä ei huvita, musta tuntuu, että se vähän paineistui tuosta eilisestä. (Onpa Zerppamiehestä tullut herkkä, kun se nykyään paineistuu treeneissä :O )


Metalli 9: Sain taas keskittyä ihan kunnolla heittämiseen, tää on aika säälittävää :) Heitin hivenen liian vasemmalle, mutta haki hyvin hyppyä. Luovutti hieman kaukaa ja piti kapulaa aika löysästi. Täytyy treenata välillä tuota pitoa ja luovutusta, ettei tiputtaisi ennen aikojaan.


Tunnari 0: Tää jäi kyl harmittamaan. Menee ihan epävarmuuden piikkiin. Zero nosti kyllä oman heti, mutta jäi sitten miettimään, pudotti sen ja tarkisti vielä loput, nosti yhden vääränkin, ennen kuin otti taas oman ja toi mulle. Olisinpa edes muutaman kerran treenannut sitä ihan ylläpitomielessä!


Kaukot 10: Zero teki historiaa! Kaukoista kymppi, ihan uskomatonta! Joku sentään osaa arvostaa sekatekniikkaa. En ole vielä katsonut videolta, mutta ne näytti ainakin edestäpäin hienoilta, näytti tekevän aikalailla täydelliset vaihdot!


Yhteensä 244.5 pistettä, II-tulos ja 1. Sija 

Palkinnoksi saatiin ihana, vihreä lehmä-pehmolelu, jonka kaikissa neljässä jalassa on skviik - Zero kantoi sitä niiiiin ylpeän näköisenä kisapaikalta autoon, hyvä ettei pakahtunut ylpeydestä :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.