Katsaus vuoteen 2018

Blogi ei ole ihan ajan tasalla ollut vähään aikaan, joten voisi aloittaa viime vuoden saavutuksista ja tämän vuoden tavoitteista. 

Vuoden 2018 tavoitteet: 

Zero: 
- RTK3
- Kropanhallintaa kerran viikossa 
- Pysyä terveenä ja hengissä

Noh, rallikisoissa käytiin, mutta RTK3 jäi vielä saavuttamatta. Terveenä ei täysin pysytty ja lääkkeet olivatkin osittain syynä vähäisiin kisoihin. En tiedä vielä tarkkaan, kisataanko vielä ensi vuonna vai jäädäänkö suosiolla eläkkeelle. Kropanhallintaa treenattiin säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta hieman olisi vielä tsempattavaa. 


Kiki: 
- Toko alo1
- Tokon SM-joukkue
- Hyväksytty BH-koe
- JK1
- Käydä MH-luonnekuvauksessa
- Käydä kahdessa näyttelyssä (juniori- ja nuortenluokka)
- Kropanhallintaa kerran viikossa
- Hyppytekniikkaa kerran kuukaudessa 

Mjoo, Kiki ei ihan saavuttanut tavoitteita. Tokossa oltiin periaatteessa valmiit kisoihin liikkeiden puolesta, mutta yleinen käytös ja häiriöherkkyys on toistaiseksi iso ongelma edelleen. BH-koetta ei käyty samasta syystä, eikä luonnollisesti myöskään jälkikoetta. 

MH-kuvauksessa kävimme ja näyttelyissä kaksi kertaa ilman sen suurempaa menestystä. 
Kropanhallintaa ja hyppytekniikkaa tehtiin säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta paljon olisi tsempattavaa tälle vuodelle.

Kiki pääsi Vekoran tokon valmennusryhmään, jossa treenattiin kuukausittain Sirke Viitasen opeissa. Lisäksi treenasimme säännöllisesti ryhmä- ja omatoimitreeneissä. Huikeaa kehitystä tapahtui kauttaaltaan ja erityisesti häiriön siedossa. Rallikisoissa käytiin kahdesti hakemassa kokemusta koetilanteesta yleisesti, toisesta kokeesta saatiin tulos.

Agilityssä starttasimme Lägin alkeiskurssilla, sen jälkeen aktiivinen treeni on ollut vähemmällä. Syksyllä aloitimme toden teolla juoksariprojektin Senni Huotarin opeissa ja samoihin aikoihin aloitin myös 2by2 -keppiprojektin. Molemmat jäivät kesken lumen tullessa. 


Lea: 
- Tough Viking 2018
- Harrastaa hikiliikuntaa vähintään kerran viikossa
- Puolimaraton kesällä/syksyllä (jos nyt polvet kestää)1
- Suorittaa ensimmäinen vaihe epidemiologian tutkinnosta
- Pitää pää kasassa ja löytää tasapaino työn, opiskelun ja vapaa-ajan välillä

Mun tavoitteet täyttyi kakiksta huonoiten. Oma pää ei kestänyt enkä löytänyt tasapainoa. Pitkä sairasloma ja vielä pidempi toipuminen olikin enimmäkseen esteenä tavoitteiden täyttymiseen. Liikunnan ilon löysin vasta ihan loppuvuodesta ja treenaaminenkin alkoi maistua vasta äskettäin. Epidemiologian tutkinto jäi kesken ja Tough Viking välistä. Polvi ei kestä juoksemista yhtään, joten maratonhaaveetkin jäi. 

Vähäsen siis heikosti toteutui viime vuoden tavoitteet, joten ensi vuonna paremmin! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.