Aksaa ja fyssarointia

Käytiin täs yks päivä aksaamassa, muuten viikko on ollut aika leppoisa. Edelleen en halua treenata liikaa, koska haluun nyt ensin saada kaikki jumit kunnolla auki fyssarilla.

Tein jotain hömppärataa, jolla oli jokunen valssi, takaaleikkaus-poispäinkäännöshässäkkä ja takaakiertoa. Myös puomi oli radalla, puomin alla kaksi putkea tosi tyrkyllä, niin etten voinut oikeastaan mitenkään varmistaa puomille menon. Zerppa oli tosi pätevä, kuunteli hyvin, eikä kertaakaan mennyt putkeen. Takaakierrot meni sujuvasti, pakkovalssi meni kans hyvin, Zerppa alkaa taas muistaa tän kuvion.

Valssi meni hyvin kans, ja mitä parasta, RIMOJA EI TIPPUNUT!!!! Tai ehkä yksi tuli alas, mut kaiken kaikkiaan meni ihan superhyvin. Itelleni en tätä kunniaa voi ottaa, koska mulla oli ihan armoton hedari, joten ohjaus ei varmana ollut erityisen hyvää. Oli aika ihmeellistä :) Rimat oli 55 sentissä.

Kokeilin myös Tuikkua ja Flammaa, mut oli hieman haastavaa. Ne on niin erilaisia ohjata enkä ollut varma, mitä käskyjä niille pitää käyttää.

Eilen sit käytiin taas Riinalla fyssaroimassa. Zero sano monta kertaa auts ja yritti kiemurrella pois pöydältä. Kipee selkä oli siis edelleen, vaikkakin Riinan mukaan se oli ihan selkeesti parempi kuin viimeksi. Aika hyvin se taisi saada jumit auki kuitenkin. Seuraava kerta vois olla joskus tammikuun lopussa. Täytyy jotenkin yrittää sovittaa se yhteen reissun kanssa... Pari päivää nyt lepäillään, Zero oli ihan poikki eilen, vaikka mitään muuta ei sit tehtykään.

Zerosta on muuten tullut fiksu aikuinen koira! Oli aika ihanaa matkustaa sen kanssa sporassa ja junassa, siinä se vaan istu rauhallisena ja tuijotteli maailman menoa. Ei jälkeäkään siitä ärsyttävästä, sinkoilevasta, piippailevasta hermoheikistä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.