Pappatokoa ja nuorisojaosto

Tokotreenit auringonpaisteessa omalla takapihalla - mikä voisi olla tämän parempaa? :)

Paikallaolossa Zerppa karkas mun perään, kun jätin sen!! o.O Zerppa on hyyvin tuhma!! :O Vähän se kyl vaikutti siltä, ettei se ihan tajunnut, mitä oltiin tekemässä, ehkä kotipiha ei oo sama asia kuin treenikenttä. Mene ja tiedä, mitä pienen karvakasan päässä liikkui... 

Häirökäskyjä treenattiin sivulla, ei loksauttanut korvaansakaan. Tämä ei oo Zerolle vaikeaa, mut sit oikeassa kisatilanteessa se ennakoi ja auliisti kuuntelee kaikkia käskyjä. Mitenköhän tätä vois oikein treenata? Zerppa tietää tasan, milloin on kyseessä treeni. 

Sivulletuloa muutama toisto, hieman paremmin etsi paikan kuin viimeksi, mutta edelleen surkeaa. Täytyy treenata vielä paljon.

Ruutu oli oikein hieno, pommitti oikeaa kohtaa järjestelmällisesti ja haki tosi hyvin sinne myös sivulta, edestä jne. Aavistuksen hitaita tosin oli. Kerran otin koko ruudun käskytettynä, palkkasin välillä namilla maahanmenosta, koska tässä se koomaili viime kokeessa. Sivulletulo oli tosi hieno!

Metallinouto oli samanlainen kuin aina ennenkin, kiikutti varovaisesti suussaan, vaikka motivaatio metallia kohtaan onkin parantunut huimasti. Pitäis vaan muistaa treenata sitä luovutusta, miksi mä aina vaan haluan treenata sitä noutamista??!!

Tunnarit oli ihan kivoja kans. Vire oli tosi hyvä, tarkka ja rauhallinen. Asiaan vaikutti varmaan kuumuus ja oli jo treeni alla, niin ei jaksanut hötkyillä. Eka oikein hyvä. Aika hyvin muuten kestää häiriötä, kun kesken kaiken kaverin koira karkasi Zerpan luo ja pyöri siinä kapuloiden edessä, Zerppa vaan jatkoi haistelua :) tokalla kapulat rivissä noin 40 cm etäisyydellä, oma reunassa. Ei millään tajunnut, haisteli jatkuvasti neljää kapulaa, ei hahmottanut, että tunnari jatkui vielä. Tätä täytyy treenata vielä lisää, Tunnari voi olla paljon isompi kuin se tavanomainen. Alkoi jossain vaiheessa maistella vääriä, jolloin keskeytin homman ja lähetin uudelleen. Lopuksi vielä hieman helpompi versio, muuten oli hyvä, mutta luovutus ihan karmea. Loppuun siis pelkkä oman palautus.

Tässä vaiheessa Zerppanen näytti jo aavistuksen hot-dogilta, niin lopetettiin suosiolla. Pappakoirakin pääsi tekemään, intoa löytyi kuin pienestä kylästä, sivulletulot täysin päin honkia ja seuraaminen karmeaa, mutta se on niin liikuttavan söpö, kun se tekee ihan tosissaan ja isolla sydämellä :D

Ruutu on siisteintä ikinä! 
... vähän ruudun korjausta! 
Hmm, jollain on selkeesti hauskaa... :P
Mun uus koira <3 Huomaiskohan S, jos mä vaan kidnappaisin tän mukaan Seinäjoelle?!
Tuplaseuraamista :) - Ai mitenniin mun koira edistää?! :D
On se niin herttainen <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.