Kiltti pieni Zerppaeläin

Hooo, onpa Zerppamies etevä! <3 Niin kiltti ja kuuliainen ja tekee mitä sanotaan <3

Olin treenaamassa rauhassa meidän vakipaikalla, kun sinne yhtäkkiä tulee parikymmentä vaahtosammutinta jalkapallojensa kanssa, jalkapalloja oli joka puolella ja vallitsi kamala kaaos. Zero vaan tuijotti mua palvovasti, pomppi mun edessä ja odotti malttamattomana mitä seuraavaksi tehdään. Ihana tyyppi <3

Siinä sit treenattiin jalkapallomeren vieressä...

Normaalisti Zerppa olis tän näköinen, kun näkee jalkapallon. 

Luoksarin loppu: olivat tosi reippaita, otin lelun kanssa suurin osa, eteentulo oli tosi nopea ja tiivis.

Luoksarin stopit: Mitä ihmettä, se taas teki yhden toiston sillai, et ei edes pysähtynyt. Siis mitäh?! Muut tosin oli sit tosi reippaita, pysähtyi oikealla asenteella - täysiä vaan stoppi päälle. Pari suoraa luoksaria oli hyviä myös.

Ohjattua: Ensin muutama merkki, olivat hitaanpuoleisia, pari oikein hyvääkin joukossa. Aika vinoja merkkejä teki, en ole kauheasti viime aikoina kiinnittänyt siihen huomiota, voisi alkaa vähän katella sitä. Itse nouto oli aika vaikea, ei oikein irronnut hyvin vasemmalle ja oikeakin oli vähän nihkeä. Tein sit jonkin aikaa palloleikkiä, heittelin vaan palloa oikealle ja vasemmalle. Tän voisi ottaa ihan perusleikiksi, jospa se sitten jossain välissä tajuaa, mihin suuntaan pitää irrota. Tuntuu, että se ei oikein hahmota tuota käsimerkkiä.

Seuraamista: Naksuttelin ihan muutaman lyhyen pätkän, erityisesti oikealle käännöstä ja täyskäännöstä. Toivoisin täyskäännöksen lisää tiiviyttä.

pic by Emmi

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa