Piäleen män!

No olipahan treenit! Zero on tässä yhden yön aikana unohtanut kaiken tokosta! No ei sentään nyt ihan, mut tuli vähän epätoivoinen olo huomisen kokeen suhteen...

Zeta: No itse liikkeet meni hyvin, mut ennakoi tosi törkeästi liikkurin käskyä. Huomasin, et jos pidän suuni kiinni kävellessä, ni ei ennakoinut. Täytyy muistaa et avaan suun vaan antaakseni käskyn.

Luoksari: Aika hidas stoppi, en palkannut, vaan otin loppuun asti. Maahanmeno ihan jees, lopussa tuli jopa lähelle! Toinen stoppi oli sit ihan hyvä, palkkasin.

Ruutu: No eihän se mitään ruutua osaa! Merkkikin oli aivan tyystin hukassa, jolkotteli johonkin sivuun toisen tötsän luo. Tai sit voi olla, että se ei vaan nähnyt punaista pikkutötsää nurmikon seasta. Ruutuunkin piti lähettää pari kertaa, ennen ku tajus, mistä on kyse. Ruudussa pallo. Erikseen seuraaminen, oli tosi nätti.

Ohjaattu: No eihän se mitään ohjattua osaa! Tarkoitus oli ottaa ensin yksi merkki, palkata siitä superisti, sit tehdä pari muuta liikettä väliin ja ottaa sit koko ohjattua. Merkille se ei taas löytänyt, ampas johonkin sivuun. Vaihdoin sit punaisen tötsän tilalle keltaisen ja menin lähemmäs, nyt löyty. Sit väliin kaukot ja metalli, sit koko ohjattu. Huonosti kyl näky kapulat nurmikon seasta, mut vaikka näytettiin monta kertaa, ni ei edes yrittänyt, koko ajan vaan meni keskikapulalle. Aaaargh. Kaikkein eniten tossa koirassa ärsyttää se, että se ei edes yritä, vaan luovuttaa jos ei heti onnistu. Kun itse on sellainen periksiantamaton jääräpää, niin en voi kertakaikkiaan käsittää tuollaista asennetta. Muutettiin sit sinne hiekkapolulle oikein näkyvälle paikalle ja oikein liioitellusti lähetin vasemmalle, ni sit alko ensin haahuilla ympäriämpäri vasemmalla puolella, meni taas keskelle (eikä muuten noudattanut stop-käskyä, tuli vaan pois, murrrrrrrrrrrrrrr!!!) ja niin edelleen. Loppuun saatiin ku saatiinkin onnistunut toisto (koiruus käveli kapulalle, haahuili siel hetken ja otti sit ekan näkemänsä kapulan suuhun). Karvalakki tosta koirasta pitäisi tehdä!

Kaukot: No eihän se mitään kaukoja osaa! Pari väliä ennakoi tosi törkeästi, i-s ei oikeen luonnistunut ja s-m tuli eteenpäin...

Metalli: no tää sentään meni hyvin. Haki hyvin ja vauhdikkaasti...

Seuraamista ihan lyhyt pätkä, oli hienoa.

Tunnari: nosti oikean heti kättelyssä, tiputti, haisteli lisää ja toi sitten oman. Selkeää epävarmuutta, kun ei olla treenattu...

Odotukset huomisiin kokeisiin eivät taida olla kovin korkealla. Harmi kyllä sinänsä, koska seuraavat kokeet tämän jälkeen olisi sitten SM-kisat, ja olisi ollut hyvä saada viel toinenkin ykkönen, niin olisi edes hieman parantuneet mahdollisuudet päästä koko karkeloihin.

Ensi kerralla pitää valmistelut suunnitella paljon huolellisemmin ja ottaa urpouskerroin mukaan kaikilla tavoilla. Esim nurmikenttä on aika huono, koska kapulat ja tötsät näkyy huonosti, ohjattuun tarvii näköjään hankkia jotkut XXL-kokoiset neonkeltaiset kapulat jne.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.