Viime viikon touhuilut ja toilailut

Zero on treenannut tokoa ahkerasti ja se alkaa jopa sujua jo ihan hyvin!

Kierto-ohjattua se on tehnyt jo monta kokonaista toistoa, jotain edistystä selkeästi on tapahtunut! Palautus on edelleen hankalaa, kun helposti kiertää hypyn. Vois kokeilla laittaa kapulat vielä lähemmäs keskilinjaa, jotta joutuu oikein miettimään sitä hyppyä, ehkä sillä sais koiruuden ajattelemaan? Itse kierto on edelleen hieman väljä, mutta se tuntuu jo paljon paremmalta kuin ennen. Stopit on ihan hyvät ja nopeat, joskin erottelua on vahvistettava vielä, erityisesti istumisen sekoittaa helposti. Häiriöiden kanssa on edistynyt, ei viimeksi kiinnittänyt mitään huomiota palloihin, naruleluihin, kapuloihin ym.

Paikallaoloa ollaan tehty muutama kerta porukalla treenatessa, vielä koomaa aika paljon kun pyytää istumisesta maahan tai maasta luokse. Tätä voisi vahvistaa ihan yksinkin treenatessa aluksi, kyllähän se itse paikallaolo sujuu ihan hyvin. Tätä koomaamisongelmaahan sillä on ennenkin ollut sivulletulossa. Loppuu tollainen nyt!

Zero thö stadilaiskoira  
Ohjatussakin ollaan menty eteenpäin, teki sitä aika hyvin jopa pimeässä! Parissa treenissä siirsin keskikapulan oikein lähelle reunakapulaa, siinä joutui selkeästi ajattelemaan, otti kuitenkin joka kerta oikean kapulan. Lisäksi olen treenannt häiriöillä, esim. palloja, naruleluja ym. kapuloiden lähellä. Taisi mennä lankaan aluksi, mutta käytti sen jälkeen hyvin aivojaan :)

Ruudussa on ollut teemana häiriöt, olen treenannut sekä ylimääräisten nauhojen, että lukuisten tötsien avulla. Tötsät selkeästi hämäsi, kun jäi turhan eteen ja korjaukset sivulta eivät oikein toimineet, tarjosi tötsiä, jonka eteen olin sen parkeerannut. Tällaista kuuntelutreeniä se tarvitsee vielä reippaasti.

Seuraamista ollaan tehty lähinnä lyhyet pätkät. Juoksussa käännökset sujuivat yllättävän hyvin, ainoastaan täyskäännös oli vaikea, mutta se on myös kävelyssä vaikea. Tälle pitää keksiä jotain, tääkin on ollut hieman ikuisuusongelma. Peruutus ja käännökset ovat myös jo ihan semitoimivia.

Zero ei vaan ikinä opi poseeraamaan korvat pystyssä... :'D

Tunnarissa on vaihtelevasti tehnyt tosi hyvää työtä ja välillä taas ollut ihan hämillään koko otus, en nyt oikein ymmärrä, mikä tässä on ongelma. Palkkauksessa olen siirtynyt takaisin namipalkkaan ja nyt tekee taas hieman paremmin hommia, lelu selkeästi hämmensi sitä :D

Luoksetulon teemana on ollut suora ja nopea loppu. Nopeus toimii jo tosi hyvin, tulee reippaasti ja on alkanut tulla rohkeasti lähemmäksikin. Sen sijaan vinous on edelleen iso ongelma. Sisätiloissa tekee vaikka minkälaisesta kulmasta ja osaa hakea nätisti oikeaa paikkaa. Heti, kun siirrytään ulos, se ei enää tajua mistään mitään, ei osaa edes lähietäisyydeltä. Treeni siis jatkukoon!

Sivulletuloa ollaan kans hinkattu ikuisuusprojektina, tämä alkaa toimia jo ihan kivasti, vaikkakin ei silti aina muista ajatella sitä...

Eilen, maanantaina treenattiin hakua. Neljä ukkoa, yksi etenevä ja kolme suoraa haukun kera. Kaikkiin irtosi tosi nätisti 30-40 metriä suoraan ja teki sitten ihmeellisen äkkikäännöksen eteenpäin aluetta. Selkeästi pitää vielä vähän jutella tästä suoraan menemisestä :D Hyvin löysi ukot ja teki tosi hyvällä asenteella. Muutenkin se on selkeästi edistynyt parin vuoden tauon aikana, en muista, että se olisi ikinä mennyt noin hyvin suoraan mihin lähetetään! Haukku oli hieman ujo ekalla ukolla, en meinannut kuulla ollenkaan. Viimeiset kaksi olivat parempia ja haukkui reippaammin.

Onhan tää Viikin syksy kieltämättä ihan nätti

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.