Katsaus vuoteen 2015 ja tavoitteet uudelle vuodelle

Viime vuodelle en asettanut mitään julkisia tavoitteita. Tarkoitus oli kisata kesällä muutamat kisat ja yrittää saada TVA-arvo ennen sääntömuutosta. Syksyllä oli sitten tarkoitus treenata uusia liikkeitä ja päästä loppusyksystä kisoihin. 

Alkuvuonna olin kolme kuukautta Englannissa vaihdossa, joten emme treenanneet mitään. Huhti- ja toukokuu olivat järkyttävän stressaavaa aikaa, joten emme silloinkaan kovin tavoitteellisesti treenanneet. Kisaamassa käytiin toukokuussa, Zerppa pisti kaiken läskiksi ja taidettiin tehdä tokohistorian pahin pohjanoteeraus. Toukokuussa jouduin myös hyvästelemään rakkaan pappakoiran. 

Kesäkuu alkoi kahden viikon lomalla, joka meni koulujuttujen, lääketilausten, tarvikeostosten ja miljoonan muun asian hoidamisessa ja stressatessa, joten emme silloinkaan kauheasti treenanneet. Toukokuun koe lisäksi masensi mieltä sen verran, että päätin touhuta kesän ajan vain huvin vuoksi ja alkaa jo vähän hiomaan uusia liikkeitä, tarkoitus päästä jo aiemmin syksyllä kokeisiin, kun mitä alunperin ajattelin. 

Juhannuksen jälkeen kesä meni vähän kaoottisissa merkeissä ilman oikeaa kotia. Zeron kanssa lenkkeiltiin paljon ja tehtiin töitä. Heinä- ja elokuun olin ihanassa mökissä, jolloin loikoiltiin pihalla, lenkkeiltiin paljon, tehtiin erilaista aivojumppaa ja aktivointia ja tehtiin entistä enemmän töitä. Muutama jälki tehtiin myös, ihan hyvällä menestyksellä. 

Haaveena oli päästä loppukesästä kokeisiin vielä uusilla säännöillä, mutta satuin päivystämään joka kerta, kun tarjolla olisi ollut sopiva koe. Niinpä kesä meni hömppäillessä ja uusia liikkeitä alustaessa. 

Syksyllä otin itseäni niskasta kiinni, tein treenisuunnitelman ja otin tavoitteeksi tammikuun lopun kisat. Motivaatio on ollut hieman vaihteleva ja Zero ei tuntunut millään oppivan uusia liikkeitä. Edistystä tapahtui erittäin hitaasti ja takapakit olivat yleisempiä kuin ahaa-elämykset. 

Loppusyksystä tehtiin myös uusi lajivaltaus, kun huvin vuoksi ilmoitin Zeron rallitokoon. Zermu oli luonnonlahjakkuus ja korjasi koko potin. 

Tässäpä meidän vuosi lyhykäisyydessään. Aika lyhyt, aika menestyksetön ja aika masentava. 

Ensi vuodelle asetamme seuraavat tavoitteet: 

Zero

- TVA-titteli 
- Kolme tokokoetta tammi-toukokuun aikana
- Rallitokossa tavoitteena olisi RTK2
- Eläköityminen tokosta valioitumisen jälkeen (tai viimeistään vuoden lopussa)
- Treenata aktivointimielessä jälkeä, rallitokoa, vaariaksaa jne. 

Muita tavoitteita

- Mun kunnonnostatus: keväällä unisportilla 2-3x viikossa, toukokuussa 10km juoksu
- Jälkikasvun hankkiminen (eieiei, ku nelijalkainen!)
- Jälkikasvun sosiaalistaminen ja pohjien luominen tokoon, pk:hon jne. 
- Pysyä terveenä ja hyväkuntoisena

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.