Treenimasista ja ralleilua

Ai mitä, olenko taas unohtanut blogin olemassaolon? Löysin tällaisen tekstin sen syövereistä:
_______________________________________________________________________________

Siinähän se joulukin tuli ja meni, uudenvuoden päivä lähestyy kovaa vauhtia ja hupsista hei, jälleen on vuosi paketissa.

Zermun kaa ollaan treenattu erityisesti kierto-ohjattua ja eteenmenoa, kumpikin tuntuu junnaavan paikallaan. Kierto-ohjatussa edelleen tekee muutaman hienon toiston, kunnes jossain välissä keksii hypätä hypyt tai rynnätä suoraan kapuloille. Palautuksessa yhä edelleen kiertää hypyn, erityisesti vasemmalla. Ollaan treenattu kumpaakin ahkerasti, mut tuntuu, että mitään varsinaista edistystä ei tapahdu.

Eteenmenoa ollaan treenattu jo kesästä asti, ja tällä hetkellä se menee itsenäisesti noin kolme metriä eteenpäin. Toisella käskyllä se sinkoaa vasemmalle, oikealle, viistoon, mihin nyt sit sattuu menemäänkään. Korjauksia ollaan treenattu kotiolosuhteissa, edelleen sama tilanne, menee kaksi askelta suuntaansa, muttei sen enempää. Etäisyyden kasvaessa enempää kuin metrin, käskyt ei toimi ollenkaan.

Muut liikkeet menee perushyvin, ei sen enempää edistystä kuin ennenkään. Mä en jaksa tätä touhua.
________________________________________________________________________________

Niin, noh, nyt on sit uusivuosikin juhlittu ja koulukin alkoi jo, tällä viikolla oli niinkin rankkaa kuin kaksi päivää ja ensi viikolla on kokonaiset yksi koulupäivä. Tiistaina mennään kaveriporukalla reissuun, jolloin treenaaminen jää taas.

Kierto-ohjattua en oo päässyt treenaamaan kokonaisena, mutta osina se sujuu sinänsä ihan hyvin. Keskiviikkona käytiin pitkästä aikaa vähän aksaamassa, sen jälkeen kun otin kierto-ohjattua kokonaisena, niin ei kyllä sujunut yhtään. Hyppäsi esteitä, haki kentän toisessa päässä olevaan putkeen jne.

Eteenmenoa olen treenannut ahkerasti lenkeillä. Irtoaahan se jos se näkee pallon, mutta heti kun palloa ei näy, se irtoaa sen muutaman metrin. Ihan todella raivostuttavaa. Se yllätysmomenttikaan ei toimi, koska se ei hoksaa sitä palloa vaikka seisoisi sen päällä.

Muut liikkeet toimii ihan hyvin, niissä ei sinänsä ole ongelmaa. Tunnaria tosin en ole hetkeen treenannut, pitäisi varmaan kaivaa nekin palikat naftaliinista.

Nyt kun on ollut jäätävän kylmää, olen siirtänyt treenit meidän kellariin :D Siellä voi hyvin treenata seuraamista, seuraamisen peruutusta, eteenmenon korjauksia, zetaa, kaukoja... Vielä kun keksisi, mihin saisin ne mun hypyt pystyyn, että voisi treenata sitä kiertohässäkkää.
________________________________________________________________________________

Viime lauantaina ajettiin Emmin kanssa Ylöjärvelle kaameassa pakkasessa aamuvarhain rallitokokisoihin (sic!). En vissiin ihan loppuun asti miettinyt, mitä olen menossa tekemään. Aamuseitsemältä lähtö lauantaina vähän kirpaisi :D

Rata oli ihan kiva, eikä mitään sellaista mitä Zerppa ei osaisi. Se teki tosi innokkaasti ja iloisella asenteella, voih, tuon ku saisi tokoon! Liikkeestä maahanmenossa Zero ehti istua sivulle, sanoin käskyn hieman liian myöhään, siitä -10p. Lisäksi muutama piste lähti vasemmalle käännöksistä, kun Zero ei osaa oikein käyttää tuota takapäätä ja käännöksistä tuli rumat.

Tuloksena 85p. Paremminkin olisi voinut mennä, mutta nyt tiedän mitä treenata. Tuo takapään käyttö tosin ei ole uusi juttu, sitä pitäisi ihan oikeesti tehdä koko ajan. Tää on kyl ihan Zerpan laji, voi kun se olisi noin iloinen myös tokossa!

Ensi viikko meneekin vähän eri maisemissa, kun lähdetään tyttöjen kanssa etelään. Zerppa on jo hoidossa ja kovasti oli masentuneen näköinen, kun sen jätin :'(
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.