Laiskamadot treenikentällä

En oo taas muistanu päivittää tätä... 

Tiistai 5.4.

Rallihömppää, totesin et jos lauantaina on kisat, niin kannattaisi varmaan tsekkaa, mitä liikkeitä uudessa luokassa onkaan. Hyvin toimii, eipä tässä mitään. Eiköhän Zermu saa sen RTK2:n semihelposti, kunhan vaan saisi kisapaikkoja... Musta tuntuu, että tää rallitoko on tehnyt sen kropanhallinnalle ihan sikahyvää, esimerkiksi takapään käyttö on ihan älyttömästi parantunut ja vasemmalle täyskäännökset sujuu aika hyvin jo! 

Maanantai 4.4. 

Ninan treeneissä teemana pikkuhinkkausta, ne saamarin vinot luoksetulot. Ei kauheasti uutta informaatiota saatu tähän, kuin että samalla tekniikalla kuin tähänkin asti ja paljon johdonmukaisempi siinä, että korjatusta suorituksesta kehu, muttei palkkaa ja vasta seuraavasta oikeasta suorituksesta palkka. Kaksi kertaa voi yrittää, jos ei toisellakaan kerralla osaa ilman korjausta, niin on vähän helpotettava. Ninan mielestä matkan voi kertarysäyksellä pidentää reippaasti, ei välttämättä tarvii metriä kerrallaan pidentää. 

Kehän laidalla tein seuraamisen käännöksiä, vasemmalle täyskäännöksiä kropanhallinnan parantamiseksi ja täyskäännöksiä. Luoksarin maahanmenoja pari, olivat ihan superhienoja. Kaukoja tehtiin myös, testailin vähän haasteita. Olin ite selin koiraan ja annoin käskyt, ei muuten toiminut yhtään :D Kaukot sivulta oli vähän haastavat myös, onnistui vain käsimerkkien avulla, ei pelkillä suullisilla käskyillä. Eteenmenoja pallolle, ihan hyvin toimi, ei nähnyt kun vein pallot. 

Edellisviikko

Käytiin treenaamas kerran tai pari, en ihan tarkkaan muista. Eteenmenoa ollaan treenattu niin, että vien pallon salaa ja lähetän siitä tai vaihtoehtoisesti niin, et viedään yhdessä mutta pallo ei näy lähetyspaikalta. Ihan hyvin on toiminut, en vaan oikeen keksi miten jatkaa tästä. 

Ruutua testasin edellistreeneissä opitulla tavalla, ei edelleenkään tajunnut, urpo :D Itse ruudut oli kamalia, jäi ihan liian eteen. Täytyy tehdä johdonmukainen kosketusalustakuuri tähän. 

En ihan tarkkaan muista mitä muuta treenattiin. 

Maanantai 28.3. 

Teemana ruutu tällä kertaa, halusin vähän vinkkiä, miten yhdistää eteenmeno ja ruutu. Tehtiin lähettämällä Zermu namipurkille ja takaisintullessa pysäytys ja lähetys. Ei tajunnut yhtään, täytyy itse kävellä aluksi selkeästi lähemmäs ruutua ja lähettää siitä. Tällä tavalla saatiinkin muutama ihan onnistunut suoritus. Ongelmana tuntuu olevan nyt se, että Zermu jää ihan liian eteen ruudussa. Täytyy korjata tilanne kosketusalustalla. 

Vähän jäi aikaa, joten otettiin vähän zetan häiriökäskyjä. Hyvin kyllä kuunteli sen jälkeen kun pari kertaa meni lankaan. Tää oli hyvä ja tätä täytyis ehkä ottaa useammin. Vaikeinta on just se, että muuten hiljaisessa hallissa tulee joku yksi äänekäs häiriökäsky, sitä täytyis treenailla. 

Vähän näyttää nyt pahasti siltä, että vois vähän aktivoitua tän treenaamisen suhteen. Ei tällä 1-2x viikossa treenaamistahdilla viel tokovalioita leivota... 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.