Erikoisnäyttely Riihimäellä 26.8.2018

Voe voe, mitä menin tekemään, tuumasin aamulla, kun pakkasin näyttelyhihnan ja puunatun koiran autoon. Narttuja ilmoitettu 77 kappaletta ja lisäksi lupasin vielä esittää Stepin veteraaneissa... Mulle käy aina näin, kauhea hetkellinen mielenhäiriö pistää mut kauhealla innolla ilmoittautumaan näyttelyyn ja sit kadun sitä seuraavat viikot ja näyttelyn jälkeen vannon, että ei ikinä enää :D 

Tällä kertaa olin jopa valmistautunut, uskokaa tai älkää. Ravia ja pönöttämistä oltiin treenattu pihalla, pesin Kikin viikkoa ennen ja trimmasin tassut (ja korvat) noin kahta viikkoa ennen. Trimmaamista pitää vähän vielä harjoitella, oli kauhean näköiset. Ketjupanta ja nahkaremmi toimi mielestäni paremmin kuin perinteinen näyttelyhihna ja sopii omaan käteenkin jotenkin paremmin. 

Tuomarina Marion Turner, GB

Ticolour bitch. Nice head. Pricked ears. Good reach of neck. Nice top line. I like her. Shame her tail is set too high & carried too high. 

Nuo-H 

Tavoite siis saavutettu ja nyt voidaan alkaa kerätä valiotuloksia :) 

Tavoitteen täyttymistä juhlittiin koko perheen voimin

Silmät melkein pullistui päästä, kun juustohamppa tuotiin tarjolle
Kiki esiintyi ihan kohtalaisesti, saatiin jopa raviakin näkymään. Ryhmäliikkeet tuotti edelleen vaikeuksia, mutta sekin saatiin joten kuten sujumaan. Pönötystä jaksoi tehdä hyvin eikä häiriintynyt muista koirista siinä.

Söpöstiina Zerppa

Muffi esiintyi oikein hienosti ja sain keskittyä handlaamiseen. Tuomarit toivovat hidasta ravia, koska koiran liikkeet tulevat paremmin ilmi siinä. Sitten taas joltain pro-handlerilta olen kuullut, että nopeammassa ravissa liike on pidempi ja maatavoittavampi, joten sivuttaisliikkeissä kannattaa mennä kovempaa ja puolestaan etu- ja takaliikkeissä mennä hitaammin, niin tuomari näkee liikkeet paremmin. 

Kiki laittaa nyt toistaiseksi näyttelyhihnan naulaan ja keskittyy muihin lajeihin. 

Zerppaa ilahdutti kovasti Kikin menestys. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.