Vuoden 2019 saavutukset ja 2020 tavoitteet

Vuoden 2019 saavutukset 

Kiki: 
- ALO1
- AVO1
- Tokon SM-joukkue
- Hyväksytty BH-koe
- RTK2
- PK-koulari (JK1, HK1 tai EK1)
- Agilityn möllikisat
- Kropanhallintaa ja hyppytekniikkaa säännöllisesti

Kikin saavutukset jäivät surullisen vähäisiksi, ainoastaan yksi tavoite tuli täytettyä.

Tokossa ainoa saavutus oli tokon SM-joukkue. Ykköstulosta ei saatu, koska Kiki nollasi kummassakin kokeessa paikkamakuun eikä SM-kisojen jälkeen ollakaan kisattu. Näinollen myöskään avointa luokkaa ei olla korkattu. 

Rallitokossa kisattiin kesällä kahdesti, kummallakin kerralla oli keskittyminen aivan hukassa ja touhuttiin kaikkea muuta. Päätin jättää asia hautumaan ja keksittyä tokoon, isoimpia ongelmia oli tokossakin huono seuraaminen, joten rallissa kisaaminen tuskin edesauttaa asiaa. 

PK-puolella niinikään saavutukset jäivät saavuttamatta. BH-kokeeseen oli paikka jo varattuna heti SM-kisojen jälkeen. Koska kisat menivät huonosti ja varsinkin luotto paikallaoloon oli totaalisesti mennyt, en ottanut riskiä. Maastolajeja en raskauden vuoksi treenannut kesän ja syksyn aikana niin paljon kuin olisin halunnut ja lopetin hakutreenitkin jo melko aikaisin syksyllä. 

Agilityä ei ajanpuutteen takia olla treenattu käytännössä ollenkaan eikä raskauden takia kesällä olisi jaksanutkaan. Kropanhallintaa ja hyppytekniikkaa treenattiin hyvin epäsäännöllisesti enkä voi sanoa tavoitteen täyttyneen tältäkään osin. 

Zero: 
- Viettää laadukasta pappakoiran elämää
- RTK3 jos rahkeet kisaamiseen riittää 

Rallikokeissa ei olla startattu kertaakaan. Jotenkin mulla on mennyt vähän motivaatio siihen, että samoja asioita väännetään treenistä toiseen ja pappa ei vaan tajua. Liekö dementia iskenyt vai mikä, kun se ei tunnu millään oppivan uusia temppuja. Sitä sun tätä kremppaa on vaihtelevasti, mutta vielä onneksi tuo sinnittelee laumassa mukana. 

Lea: 
- Käydä salilla vähintään 2x viikossa
- Löytää uusi työpaikka
- Saada pää kuntoon ja pitää se kasassa 

Kävin alkuvuoden säännöllisesti salilla, mutta jo aika pian alkukesästä tämäkin alkoi jäädä raskauden takia. Mikään ei vaan kerta kaikkiaan tuntunut hyvältä. 

Uusi työpakkka löytyi keväällä irtisanottua itseni edellisestä työstä edellisen vuoden joulukuussa. Kahden sijaisuuden jälkeen löytyi myös vakituinen paikka. Joulun alla jäin myös äitiyslomalle. 

Pää on melko hyvin kunnossa ja toistaiseksi pysynyt enemmän tai vähemmän kasassakin. Lääkityksenkin pääsin lopettamaan kokonaan. 

Vuoden 2020 tavoitteet 

Kiki
- ALO1
- AVO1
- BH-koe
- PK-koulari
- RTK2

Zero
- Pysyä menossa mukana ja viettää laadukasta pappakoiran elämää

Lea 
- Hommata paikka salille ja käydä siellä 1-2x viikossa 

Kikillä on pitkälti samat tavoitteet kuin viime vuonnakin. Alkuvuoden olisi tarkoitus treenata alo-avo -liikkeitä ja erityisesti panostaa paikallaoloon, seuruuseen ja liikkeiden väleihin. Keväällä yritetään alokasluokan ykköstulosta. SM-joukkueeseen olisi tänäkin vuonna tavoite päästä, mutta vähän epäilen, ettei saada tänä vuonna joukkuetta kasaan. Syksyllä voisi kokeilla avointa luokkaa ja metsästää sieltä oikeus voittajaluokkaan. 

PK-lajeihin aion tänä vuonna panostaa erityisesti. Nyt talven/kevään aikana pyrin saamaan ilmaisun alkuun haulle ja jäljen kepit paremmiksi. BH-koetta yritetään nyt keväällä omissa kokeissa, kesän aikana hiotaan tottis kuntoon ja syksyllä mahdollisesti seuran omissa kokeissa startattaisiin ensimmäisen kerran hakukokeessa. 

Rallitokoon nyt en jaksa erityisemmin panostaa, mutta jos nyt sen verran jaksaisi kisata loppuvuodesta, että saataisiin RTK2 -titteli. Sen jälkeen laji voi jäädä taas tauolle ja keskitytään muihin lajeihin. 

Minulla ja Zerolla nyt ei sen kummempia tavoitteita ole, yritetään pysyä terveenä ja menossa mukana. Itse nostattelen hiljalleen kuntoa raskauden ja synnytyksen jäljiltä ja aloittelen taas saliharrastuksen. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.