Lyhyt toko kotipihalla

Tänään treenasin Lahdessa ihan juhannusaaton kunniaksi eilisiä juttuja.

Ruudussa otin paikkaa tosi läheltä ja sanoin vaan mene vaan ja hyvin lähti. Jos ei heti löytänyt oikeaa paikkaa, se jäi haaveilemaan paikalleen ja odotti. Yritin kannustaa etsimään ruutua, heikolla menestyksellä. Sitten kun näytin paikan ja lähetin uudelleen, toimi hyvin. Lähetin myös sivulta. Eka oli tosi hyvä, kun näytin, myöhemmin jäi vähän jumittaa. Lopuksi parit vauhtiruudut.

Seuraamista otin lyhyet pätkät. Palkkasin eka muutaman seuraamisen oikeasta paikasta, myös hidasta ja juoksua. Oli nättiä. Oikealle käännökset oli pari todella hyvää, kun itse hidastin ennen käännöstä ja ennakoin. Yksi jäi löysäksi, todennäköisesti olin itse liian nopea liikkeissäni. Täyskäännöksiin en edelleen ole tyytyväinen.

Luoksetulo: Ekat kolme oli tosi hyviä, olisi pitänyt jättää siihen. Tyhmänä menin kokeilemaan ilman lelua, siis halusin että tule istumaan eteen, eikä juokse jalkojen ali. Siinä se sitten lönkötteli sitä sen diipadaapahölkkää. Piti vahvistaa tosi monta kertaa ennen kuin toimi. Tarjosi diipadaapaata monta kertaa, vaikka virittelin sen lelulla. Ei hyvä. Pitää muistaa säilyttää maltti ja lopettaa parin-kolmen hyvän jälkeen, vaikka mikä olisi.

Ohjattua otin lopuksi ihan leikkinä, viskelin sille palloa oikeaan ja vasempaan vuorotellen, kun ei ollut toista palloa varsinaista ohjattua varten. Pitänee tehdä ekskursio tenniskentälle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa