Tokoa kotikentällä tyttöjen kaa

Käytiin eilen vähän treenaamassa Emmin ja tyttöjen kaa meidän kotikentällä. Otettiin ruutua, jääviä, luoksetuloa, ohjattua ja tunnaria.

Ruutu: Eka vauhtiruutu, meni hyvin, kuten odotinkin. Kolmannella jätin lelun pois, vaikka huijaus ei olekaan paras keino bc:n kanssa. Meni hyvin ja lujaa. Muistettava kuitenkin, etten käytä ruutu-käskyä, ettei kulu. Mene vaan tai jotain on hyvä, vasta sitten kun on ihan varma, niin voi liittää yhteen vauhtiruudun ja paikan. Myös sivulta ja takaa treenattava paikan hakemista.

Jäävit: Heti ekaksi E totes, että ei kannata tehdä liian kisanomaisesti. Treenaa ihan erikseen niitä, kunnes on varmoja. Pitää opetella myös käyttämään käskyjä eri äänenpainolla ja myös muistetava ne!!

Luoksetulo: Kaikki ongelmat ratkeaa säätelemällä viretilaa!!! Tumpelo ohjaaja, yritä nyt vihdoin tajuta jotain!! Zero on vietikäs koira, sen saa helposti syttymään. Seisomisessa treenattava myös pitempää välimatkaa, jotta se saisi kunnon vauhdin alle.

Ohjattu: Hyvä treeni, laitoin ekaa kertaa pallot sivulle, aikaisemmin olen vaan heitellyt sille palloa. Alkoi ennakoida, kun lähetin pari kertaa oikealle, joten lähetinkin kiusalla vasuriin. Pitää muistaa tämä. Tähän asti olen aina treenannut joko oikeaa tai vasenta, ei koskaan molempia sekaisin. Nyt täytyy kuitenkin sekoitella ne, ettei ennakoi. Tokossa ei kuulu käyttää aivoja, vaan pitää tehdä juuri niin kuin ohjaaja sanoo.

Tunnari: Ihan hyvin etsi omaa ruohon seasta. Täytyy ottaa ne häiriökapulat käyttöön.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.