Possu ja koiransa hakumetsällä

Possu possunen oli tänään aika taitava, possu oli tänään lähinnä ohjaaja, joka oli koko treenien ajan jossain ihme koomassa, eikä tajunnut mistään mitään ja oli ihan pihalla. Onkohan tullut luettua vähän liikaa genetiikkaa? Treenien loppuvaiheessa ruvettiin pohtii, mitä tulisi, jos orava ja bc risteytettäisiin. Loput voitte vaan kuvitella...

Kuva
Eli otettiin neljä ukkoa. Halusin tänään treenata suoraan menemistä. Otettiin sitä varten kaksi ukkoa lähietäisyydeltä, ehkä joku vajaa 20 m.

Ensin oli lyhyt ukko, Zero meni ihan ihme kaaressa, kutsuin pois, mutta se ei tullut. Sinänsä ihan jees, et jos on haju, ni ei tulla pois, ei siinä mitään. Mutta olisi hirmu kiva jos tyyppi sentään viitsisi mennä suoraan ja sinne mihin näytän, eikä tehdä tuollaisia ihme kieputuksia. Hetken mielijohteesta päätinkin lähettää uudelleen. Ei ehkä maailman fiksuin ajatus lähettää uudelleen jo löydetylle ukolle mut päätin, ettei se tuosta rikki mene. Ja saapahan palautetta, et kantsii mennä mihin akka näyttää. No, se meni ihan täydellisen suoraan ja kuulkaas sellaista vauhtia, että tanner ei ehtinyt edes tömistä, niin kovaa se kiiti.

Toinen oli ääniavulla viidessäkympissä. Aika hyvin se eteni suoraan, oli ihan hyvä. Itse olisin voinut vielä pari metriä enemmän vasemmalta lähettää, nyt Zero pääsi vähän oikaisemaan aluetta, kun itse sähläsin.

Kolmas oli taas lyhyt vasemmalle puolelle. Se oli ihan selkeesti saanut hajun ihan samantien kun tultiin kohdalle ja oli sen jälkeen ihan et joojoo, lähetä jo, kyllä mää tiedän. No, mut oli aikas hieno, juuri sellainen kuin pitikin :)

Neljäs oli taas huono, joskin varsin valaiseva. Mielestäni se lähti ihan eri suuntaan kuin mitä lähetin ja lähtihän se ihan eri suuntaan kuin mihin käsi törötti, mutta kaverit sanoi, että koira oli ollut ihan vinossa, että se lähti taas mielestään ihan suoraan. Voi kökkö, sekö se ongelma onkin koko ajan ollut? Olenko koko ajan lähettänyt koiran ihan vinosti ja se onkin mennyt vaa mihin kirsu osoittaa? Voi kääk, kun pitää olla yksinkertainen!

Ensi kerralla kiinnitän ihan kunnolla huomiota tähän!! Katotaan parantuuko Zerppasen eteneminen radikaalisti.

Esineruutuakin ollaan täs jossai välis treenattu, mut en nyt muista mitä ja milloin. Tokoakin pitäs taas aktivoitua. Aaah, tää viikko on mennyt ihan pelkästään nenä kiinni kirjassa, ei jaksa enäääää! Jea, mut sou long ja näkemisiin =)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa