Kesäkuntoon 2013!

Oli jälleen fyssaripäivä. Käytiin samassa paikassa kuin viime kerralla eli Aistissa Niina Sorvarilla.

Liikkuessa hieman meinasi kulkea vinosti oikea kylki edellä, samaa mitä se on tehnyt myös vapaana liikkuessaan paljon. Tahtirikkoja ei tällä kertaa ollut ravissa. Seistessä, istuessa ja makuulla oli tällä kertaa symmetrinen, viimeksi makasi ja istui hieman vinossa.

Jalkojen painonvarauksessa ilmeni jännä juttu. Zero varaa painoa enemmän vasemmalle takajalalle kuin oikealle ja välttelee vasemman etujalan nostamista. Rangan jousto oli ok ja syvät lihakset sekä edestä että takaa ok. Edelleen vartalon hallinta on vaikeaa, mitä mä itsekin huomasin.

Lihaskireyksiä ilmeni rintarangan molemmin puolin, vasemmalla reagoi hieman vielä enemmän kuin oikealla. Lanneselkä hieman jähmeä, mutta ei selkeästi kireä. Takajalkojen venytyksissä jännitti vasenta takareittä ja oikeaa lonkan loitonnusta. Nivelten liikkuvuudessa ei ongelmaa. Täytyy tarkistaa kumpi lonkka on C, fyssari arveli et se vois olla oikea.

Kokeiltiin Zerpalle laserhoitoa rintarangan molemmin puolin. Vaikutusten pitäisi näkyä 2-3 vuorokauden päästä ja uusi hoito pitäisi antaa heti, kun vaikutus alkaa vähentyä. Jumppaohjeita saatiin taas pitkä liuta, jalkojen nostelua, laatikon ylityksiä, jalkojen ylityksiä, venytyksiä, taivutuksia ja ties mikä. Lisäksi saatiin ohjeeksi laihduttaa. Voi nolo, meinasin pyörtyä kun laitoin sen vaa'alle, mun läskipaksu tynnyri painaa 20 kiloa!! :O Oon vähentänyt sen ruokaa kolmasosalla ja lisäks laittanut ruuat piiloon, silti tää vaan paisuu kuin pullataikina... Nyt olis sit projekti kesäkuntoon '13 :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.