Rakas, sinusta on tullut pullukka!

Dieettitokoa ja dieettiaksaa, mikäs sen parempaa!

Tokossa tehtiin ruutua, luoksaria, seuraamista, istumista ja paikkista. 

Ruudut oli hienoja, stoppasin ite pari kertaa sit paikan etsimistä. Tarjos tosi kivasti paikkaa. Palkkasin nyt liikkeestä, mikä onnistuikin tosi hyvin. Lisäks treenattiin paikan korjaamista eli vein Zerpan ruudun sivuun tai eteen ja lähetin siitä. 

Luoksarit oli hienoja, mut välit juoks mun makuun melko hitaita. Stopit oli kivoja. Saatiin kehuja viereiseltä kentältä :) Maahanmeno super, oikein liukui matolla vähän matkaa. Tein monta suoraa luoksarii väliin. 

Istumises ei ongelmaa, lähinnä otin kertausmielessä. 

Seuraaminen karseeta, tai siis sivulletulot lähinnä. Menee vinoon jatkuvasti. Palkkasin peilin edessä naksulla. Lisäksi pakittamista, oli kiva ja sit käännöksiä, nääkin oli tosi nättei. 

Istumista se teki sillaikaa ku pystytin tötsät. Hyvin pysy. 

Aksassa tehtiin taas kaameeta vääntöö. Ihan perus hyppy-hyppy, valssi, hyppy takaisin ei onnistunut, aina se rima tippu. Sen sijaan A-putki ja puomi-putkierottelu toimi superhyvin, meni puomille vaik oli molemmin puolin putki! Mitäs ihmettä mun pienelle putkihullulle on tapahtunut? Kontaktit sen sijaan ei ollu hyviä, varasti. En oo selkeesti kiinnittänyt huomiota tarpeeksi. Treenasin vähän liikaa, tyhmä minä! Zerppa oli ihan poikki... 

Ei oo kyl ollu kovin inhimilliset nää kaks viimeistä viikkoo, ku kalenteri tursuaa ja meinaa räjähtää, ku on niin paljon ohjelmaa. Valkoista pohjavärii ei meinaa enää erottaa lainkaan xD Onneksi Zerppa on niin kiltti ja rauhallinen. Leikkauksen jälkeen se on kyl rauhoittunut ihan huimasti, tuntuu et siitä on tullut kunnon sohvaperuna, eikä se oo tippaakaan levoton tai ärsyttävä enää iltaisin. Se on ihan ku uusi koira.

Ohhoh, meikä on ryhdistäytynyt tän blogaamisen suhteen, kattokaas kellonaikaa! Yleensä mä vasta kampean itteni sängystä tähän aikaan :D 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.