Viittä vailla valio


Maanantaina

Merkki: Erityisesti treenattiin merkin korjaamista. Sama homma siis kuin ruudussa, haluaisin että Zermu osaa hakea merkille myös muualta kuin minulta päin tullessa. Oli aika hankalaa, tuntuu ettei se vieläkään oikein hahmota tuota merkkiä, ainakaan muualta päin tullessa. Pitää treenata lisää. Muutenkin ne on aika hitaita, mutta luulen että vauhtia tulee lisää kun varmuus kasvaa.

Ruutu: Ensin ihan vaan merkiltä lähettämällä, pallo oli valmiina. Kun tämä onnistui, lähetin merkille ensin ja sitten ruutuun, jossa oli pallo. Tääkin onnistui hyvin, eikä edes ihmetellyt merkille menemistä! Lopuksi tein yhden ihka oikean ruudun, jossa pysäytin ja kaikki! :)

Kolmen liikkeen kombo: ruudun loppu, luoksarin loppu ja merkki. Seuraamisen tulo oli oikein hieno, luoksarissa tein vaan lopun ja suoraan eteen, tääkin oli hieno. Merkille lähetys oli hankalaa, meinasi ensin lähteä oikeaan suuntaan.

Seuraamista: Vasemmalle käännöksiä. Olivat oikein hienoja. Juoksussa myös. Keskityin erityisesti omaan liikkeeseen, että ennakoin käännöstä ja että siitä tulisi suora kulma.

Luoksari: Stoppia ja läpijuoksuja. Olivat nopeita, kun tulin vastaan. Läpijuoksut hyviä myös, eikä ennakoinut yhtään.

Ennen treeniä otettiin kentälle tuloa, Zermu tarjosi hienosti seuraamista ja perusasentoa.


Tiistai:

Ohjattu: Ensin suoraan merkiltä kapuloille, oli tosi hienoja, eikä yhtään erehtynyt. Irtosi nätisti oikeaan suuntaankin suoraan kapulaa kohti! Pelkkiä suullisia käskyjä ei kuitenkaan osaa, oli ihan hämillään. Täytyis vahvistaa vähäsen näitäkin. Seuraavaksi merkkiä. Oli tosi hankalaa, kun tein ensin ohjatun valmiiksi, kyttäs vaan kapuloita. En antanut apuja, vaan stoppasin (kuunteli superhyvin!!) ja lähetin uudelleen. Hakeutu merkin seutuville, kehuin ja lähetin uudelleen, meni oikein ja siitä superpalkka. Tää oli kovin vaikeata, tällaista kuuntelua täytyy tehdä useamminkin. Lopuksi kokeilin merkille ja ohjattua, tämänkin se teki hyvin, joskin se ekalla kerralla lähti korjaamaan merkin paikkaa, eikä lähetenyt kapuloille. Toka oli hieno!

Tunnari: Emmi oli kotona hajustanut ne valmiiksi. Mukana oli noin 15 kapulaa rivissä, etsi tosi hyvin ja rauhallisesti. Luovutukset oli hyviä ja rauhallisia. Väliin seuraamista, sen jälkeen virittelemättä uudelleen tunnarille. Ei aluksi hiffannut yhtään, haisteli hyvin huolimattomasti monta kertaa ja toi väärän. Lähetin uudelleen ja nyt oli tarkempi. Hyvä treeni, täytyy kokeilla uudestaankin!

Seuraaminen: Oikealle käännöksiä. Olivat enimmäkseen hyviä, juoksussa hieman löysiä, jouduin korjaamaan. Omatkin askeleet kovin hankalia.

Jäävät: Kaikki asennot oikein hyviä ja nopeita, eikä sekoittanut. Ketjutin yhteen, palkkasin vuorotellen asennoista ja seuraamisesta. Lopuksi ihan oikea zeta, kaikki vaihdot oikein hyviä.

Paikalla istumista: Istutin sillaikaa kun pakkasin repun. Palkkasin aika tiuhaan. Istui kyllä, mutta pää kävi vähän levottomana. Muisti kuitenkin aina välillä töllätä muakin...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.