Kun olet kyllästynyt opiskeluun ja siivoamiseen, mene treenaamaan!

Tokoa Viikin pellolla. 

Merkki: 

Zero selkeesti teki muistiinpanoja, koska perjantain treeni meni paljon paremmin nyt. Laitoin vain neljä merkkiä neliöksi, ensin vain yhden merkin taakse pallo ja vapautin kun bongasi merkin käskystä. Seuraavaksi kaksi merkkiä, sitten kolme ja lopulta kaikki neljä. Pari mokaa kävi, mutta pääsääntöisesti bongasi hyvin merkin kun kysyin missä merkki ja ampas sitten hakemaan pallon. Myös muutama normimerkki sen jälkeen, haki hyvin rintamasuunnalla olevan merkin. 

Ohjattu: 

Ensin palloilla, tää oli vähän hankala, kun se ei nähnyt oikein palloja eikä muistanut, missä ne oli. Otin muutaman toiston suoraan sivulle, jotta se oppisi irtoamaan enemmän sivusuuntaan. Laitoin aina 2-3 palloa valmiiksi ja lähettelin molemmille puolille. Alkoi oikein hienosti irtoamaan sivusuuntaan, joten vaihdoin pallojen tilalle kapulat. Mä en kuitenkaan vienyt niitä valmiiksi, vaan laitoin Zeron merkille, pidin siitä kiinni ja viskasin kapulat etuviistoon. Tää on siitä hyvä, että Zerppa on paljon innokkaampi lähtemään kapulalle ja lisäksi ei mene turhaa aikaa kävelyyn ja asetteluun, vaan saa enemmän toisoja lyhyemmässä ajassa. Zero oli oikein pätevä. Korjaus toimii hyvin myös, kerran ei kuunnellut ja meni väärään suuntaan, stoppas hyvin ja kävi hakemassa sen jälkeen oikean. 

Zetan seuraaminen: 

Tähän haluaisin lisä reippautta, Zero lähtee hieman epävarman näköisesti seuraamiseen mukaan. Nyt tiedän myös miksi. Aina välillä mä kävelen siitä ohi ja vaadin pysymään paikallaan ja välillä pyydän mukaan seuraamaan. Se ei ole varma, milloin pitää odottaa ja milloin seurata. Mun täytyy nyt vahvistaa erikseen paikallaan pysymistä ja seuraamista, kunnes molemmat toimivat varmasti. Otin ihan namilähtöjä aluksi, sitten normiseuraamisella, alkoi tarjota oikein reippaan näköistä seuraamista kaikista asennoista. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.