Ain laulain työtäs tee!

Zerppastiinaliisa on selvästi pyörittänyt mielessään ohjatun salat ja lukenut ahkerasti muistiinpanoja aiheesta. Luoksari ja zeta sen sijaan on vähän päässyt unohtumaan.

Paikallaolot: oli tosi korkeassa vireessä ja piipitti, GRAAAAAH! En uskaltanut komentaa, koska oli pehmokoiria vieressä, sen sijaan palkkasin namilla, kun oli rauhallinen. Pysyi hyvin istumassa.


Zeta: seisominen oli hieno, paitsi et liikutti kerran tassuja, kun tulin vastaan. Pitää treenata erikseen paikalla seisomista! Istumisen sijaan seiso, mur. Pitää itse kiinnittää huomiota käskynantoon, että antaa eri äänenpainolla ne, sillä tavalla onnistui hyvin sekaisinkin. Seuraaminen oli kamalahkoa, oli tosi korkeassa vireessä.

Luoksari: oli aika hidas stoppi, muuten luokarin vauhti oli oikein sopiva. Otin pitkältä etäisyydeltä ja tulin vastaan askeleen, tää oli todella hyvä. Toka toisto meni pieleen, kun olin aurinko selässä, niin mä luulen että se ei huomannut. Vähän epäreilu tilanne, kun sit se meni epävarmaksi, että pitikö nyt jotain tehdä. Otin uudelleen, tää oli hieno.


Ohjattu: Vasen kapula haettiin neljä kertaa sillai, et Senni aina lisäs kapulan. Tässä Zero on oikeasti miettinyt asioita, se meni tokalla keskikapulalle, käskin irti ja lähetin uudelleen, niin sit meni molemmat muut toistot ensin keskikapulalle päin, hidasti, mietti ja haki sit vasemman :) Zerppamies on fiksu, sen aivoissa selkeästi raksutti. Vähän vaikeaa oli taas, koska kapulat näkyi hirmu huonosti. Voisko nurmikko jo vihertyä, kiitos?

Merkit oli ihan ok, ekalla jäi vajaaksi, eikä meinannut korjata itse, loput oli ihan hyviä.


Kuvat by Tiia Hämäläinen

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.