Tauon jälkeen elämä jatkuu!

Hohoo, tauko on tehnyt Zerppamiehelle hyvää! Se on miettinyt asioita ja kerännyt intoa viiden koiran edestä :) Myöskään takatalvi ei näin tokoa ajatellen ole lainkaan hullumpaa, merkit näkyy, ruutunauhat näkyy, kapulat näkyy, kaikki näkyy!

Ohjattu: Näytin selkeästi, lähetys merkille, halusin palkata ekan merkin. Oli ihan vino, jouduin korjaa. Meni tosi hienosti kapulalle, ei mitään epäröintiä! Sit taas merkki väliin. Seuraavaksi lähetin vasemmalle, ei kuunnellut ollenkaan, vaan painui oikealle. Pysähtyi hyvin käskystä, lähetin uudelleen, tää oli hieno. Toistin vielä kerran, nyt kuunteli hyvin.

Luoksari: Stoppi oli sikahyvä, melkeinpä lukkojarrutus! Sit läpi ja seuraavaks maahanmeno. Taaskin intoa oli enemmän kuin järkeä, ei kuunnellut yhtään ja juoks läpi! :O Toisto oli sit oikein hieno, lätsähti maahan oikein hienosti. Vika viel läpijuoksuna, tääkin hyvä.

Ruutu: Tätäkään se ei oo unohtanut, jee! Ekalla oli pallo valmiina jo valmiiksi, en tiiä huomasiko. Ruudun ja merkin bongaamista kokeilin niin, et palkkasin namilla ku katteli oikeaan suuntaan. Tätä vois ehkä tehdä useamminkin, jospa vähän saisin sen ymmärtämään ruudun paikan? Merkki oli taas vajavainen, jouduin korjaamaan. Myös stoppiin pitää kiinnittää huomiota. Se jatkaa jalkojen asettelua sen jälkeen kun sanon seis. Ruutu oli tosi nätti ja vaudikas <3 Ruudun korjaus oli huono, kokeilin kaukaa ja läheltä. Pitää muistutella kosketusalustalla. Tarjosi etureunaa ja tötsiä... Vika vielä kokonainen stopilla, oli oikein nätti. Musta tuntuu, et jos jokin liike toimii, niin tämä.

Ensi kerralla:
- Joku muu rakentaa ohjatun
- ruudun paikkaa alustalla


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.