Jumittamista ja uuden kameran testailua

Onpa viikko mennyt taas nopeasti. Kaikkea mukavaa on mahtunut viimeiseen viikkoon ja muutamia treenejäkin. Arkisin treenaaminen on edelleen aika vaikeaa ellei jopa mahdotonta enimmäkseen. Pimeää, liukasta, kylmää ja jäistä on jatkuvasti eikä meillä edelleenkään ole hallipaikkaa.


Söpö Kiki
 Ulkona käytiin joku päivä tekemässä seuraamista, seisomista ja noutoa.


Seuraaminen on jotenkin tosi vaikeaa vieläkin, koitin ottaa käännöksiä. En osaa ohjata itse ollenkaan ja Kiki ei tajua tuota takapään käyttöä. Ylipäätään koko seuraaminen on tosi laiskaa eikä se vaan kerta kaikkiaan tunnu ymmärtävän seuraamisen konseptia. Namia seuraa kyllä, mutta heti namin jäädessä pois pää painuu, Kiki jättäytyy tai etääntyy. Naksuttaminen ei myöskään tunnu toimivan. Voi huokaus.


Seisominen tuntuu myös hankalalta, mutta varmaan lähinnä kun ei olla treenattu sitä. Tein nyt ihan niin, että oli melkein mussa kiinni, näin sain onnistuneita toistoja. Pallopalkkaa ei tajunnut ollenkaan, oli ihan ihmeissään. Namin heitto toimi jossain määrin.


Noudossa tein takaakiertoja ja juoksutusta, oli hyvä ja unohti mälväämisen. Heittämistä treeenattiin myös, oli kovasti vaikeata, mutta onnistumisia saatiin heittämällä  maltillistesti lyhyen matkan.


Sisällä ollaan tehty sivulletuloja, käännöksiä ja seisomista.


Mun uusi putki ottaa hämärässäkin hienoja kuvia
Perjantaina oli taas hallissa ryhmätreenit. Tällä kertaa tehtiin pidempää, suoraa seuraamista, noutoa, tötsän kiertoa ja seisomista (huh, hirveän paljon kaikkea).


Seuraamista ihan namin kanssa, toimi hyvin. Peilin edessä perusasennot olivat enimmäkseen tosi hyviä, tosin alussa oli kummissaan kun en tuijottanutkaan sitä käskyä antaessa. Hups, olen ilmeisesti toljotellut sitä ihan antaumuksella tähän asti.


Muiden tehdessä asioita me tehtiin ihan pari luoksaria lähietäisyydestä. Tämä ei kyllä tunnu oikein toimivan. Tekee tosi jämäköitä loppuja ihan mun edessä,  mutta matkan pidentyessä esim. viiteen metriin, se kävelee kaikessa rauhassa. Pitää ottaa selkeästi pidempi matka ja ehkä palkata lelullakin toisinaan jalkojen välistä. Vinosti ei toimi kyl yhtäään, ei ymmärrä ollenkaan. Tähän ehkä tarttis jotain vinkkejä.


Pari seisomista koska kerrankin on tilaa tehdä ja liukumaton alusta. Tänään toimi ihan hyvin ja jäi jopa seisomaan pariksi sekunniksi. Edistystä on selkeästi tapahtunut, vaikka stopit ei sellaisia  räjähtäviä olekaan vielä.


Pari takaakiertoa tötsän ympäriltä, nämä toimivat oikein hyvin, vaikka etäisyyttä ei ollutkaan kuin ehkä kaksi metriä. Seuraavaksi noutokapula suuhun ja sama uudestaan, tämä toimi hyvin. On nyt selkeästi tajunnut multitaskaamisen, aikaisemminhan se ei voinut tehdä mitään kapula suussa.


Jälleen käyttäytyi tosi hyvin porukassa pienessä hallissa. Pidin treenit lyhyinä ja vein aina välillä autoon. Tämä toimii kyllä tosi hyvin ja Kiki pysyy nykyään myös hyvin hanskassa treeneissä. Nyt vaan meidän treenaaminen tuntuu vähän junnaavan paikallaan, seuraamista se ei oikein tajua, noudon pito toimii huonosti ja seisomista en osaa opettaa. Kaikkiin olen saanut paljon vinkkejä ja neuvoja ihan kädestä pitäen, mutta silti ne ei vaan tunnu toimivan.


Zero poseeraa uudelle kamerallee
Zero on tehnyt rallijuttuja. Oikealla seuraaminen on alkanut toimimaan ihan kohtalaisesti ja pitää paikkaa ihan hyvin. Käännökset ei toimi hyvin eikä se kyl varmaan tule oppimaankaan niin hyvää vartalonhallintaa, että se mitään hyviä pisteitä kokeista saisi. Pääasia kuitenkin, että sillä on jotain hauskaa tekemistä. Puolenvaihtoja pitäis treenata enemmän, tällä hetkellä ei oikeastaan muuta olla tehty kuin takaa vaihtamista. Pyörähdykset toimii ihan hyvin, samoin jäävit oikealla. Pakittaminen mun edessä on vähän nihkeää, menee noin 1,5x oman mittansa verran, mutta ei sen enempää. Eteentulo oikealta ei toimi ilman apuja, jää aina tosi vinoksi.


Jos vähän treenaisi vielä noita puolenvaihtoja, niin voisi mennä testaamaan sen kanssa voittajaluokkaan. Tässä vaiheessa mulla ei varsinaisesti mitään tulospaineita enää ole, kunhan mennään pitämään hauskaa.


Zerppaliisa on onnellinen

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa