Kikin toiset hakutreenit

Maanantaina taas hakuilua. Sama maasto kuin viimeksi, tällä kertaa kolme ukkoa samalla idealla kuin viimeksi - ukko vietiin yhdessä piiloon ja käveltiin eri kautta pois. Paluu keskilinjalle ja sieltä lähetys.

Toisella ukolla Kiki meni maalimiehestä ohi, jäi piehtaroimaan jonnekin kaukaisuuteen ja palasi sitten hortoilemaan, kutsuin takaisin ja lähetin uudestaan. Sillä kertaa ukko löytyi heti, eli se kyllä tiesi missä ukko on, mutta ei viitsinyt mennä sinne. Ou nou, jos Kikistä tuleekin mun seuraava minisika :O

Muut ukot meni hyvin ilman ongelmia.

Tätä mieltä Kiki on valokuvaamisesta

Puhuttiin treenin jälkeen, että voisi kokeilla palkata Kiki joka ukolla lelulla kissanruuan sijaan. Selkeästi se innostuu lelusta enemmän ja tässä vaihessa voi olla ihan hyvä, että se saa vähän enemmän intoa ja virettä. Mietin samaa itsekin, että tää kissanruoka ei ehkä sittenkään ole paras mahdollinen palkka. Pitää siis mennä eläinkaupan kautta ennen seuraavia treenejä :)

Lähetyksestä sama kuin Zeronkin kanssa: muista aina tarkistaa, että koira on suorassa!!! Tarvittaessa voi myös mennä muutama askel eteenpäin, jos koira ei muuten tunnu saavan suuntaa. Jos se pysähtyy kesken matkan katselemaan, ei välttämättä kannata toistaa käskyä, vaan odottaa, josko se jatkaisi itsenäisesti matkaa. Miten nää perusasiat meinaa aina unohtua...

Ensi kerralla voisi pidentää matkaa, koska selkeästi Kiki kyllä tietää mitä ollaan tekemässä. Ehkä voi olla hyväkin vaikeuttaa treenejä tässä vaiheessa niin, että joutuu oikeasti tekee töitä. Jos on yhtään tuulta haluaisin myös kokeilla hajuhakua. Palkaksi tällä kertaa lelut kaikille.

Ihanaa kun on kesä <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.