Möllitoko 23.2.2019

Kiksteriina kävi taas möllitokoilemassa - hyvä, että sentään näitä on mahdollisuus käydä, vaikka hieman turhalta ja epäreilulta toki tuntuukin, että ei kunnolla pääse muuten treenaamaan. 

Paikallaolo 10: tää oli erittäin hyvä, meni kivasti maahan ja nousi kivasti. Täysipitkä matka ja liikkuri eivät tuottaneet ongelmia. 

Seuraaminen 7: Tämä sen sijaan ei ollut erityisen nättiä. Heti alusta asti haahuili ja jouduin komentamaan muutaman kerran. Tosi ärsyttäävää. En itse olisi antanut edes seiskaa. 

Liikkeestä maahanmeno 8: Tosi rumaa, haahuilevaa matkalaukkuseuraamista, mutta itse maahanmeno oli tosi nätti ja nousi ekalla istumaan. 

Luoksetulo 8: Nopea ja suora luoksetulo, eteenmenossa hyppäsi päin ja lähti mun oikealle sivulle haahuilemaan. Tosi ärsyttävää tämä haahuilu. 

Noutoesineen pito 8: Oli kovin innokas ottamaan esineen, tähän pitää opettaa lisää valttia. Saa ottaa vasta, kun sanotaan. Pito nätti, mutta tiputti käskytyksestä. Argh. 

Kauko-ohjaus 8: Ei millään noussut istumaan, maahanmeno hyvä. 

Estenyppy 0: Kiersi molemmilla kerroilla, on varmaan tosi epävarma, kun ei aikoihin olla treenattu. 

Kokonaisvaikutus 8. Yleistä haahuilua paljon, ei ole nyt oikein mukana tekemässä töitä. Ei vaikuttanut kuitenkaan paineistuneelta ja sinänsä tuntui vastaavan sosiaaliseen palkkaan hyvin (ja toki palkkasin namilla joka välissä). 


Selkeästi kotiläksyjä on aika paljon. 
- Liikevälit
- Yleinen haahuilu pois
- Lyhyet ja ytimekkäät treenit
- Seuraaminen! 
- Käskytys
- Hyppytekniikka


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.