Pelkkää auringonpaistetta koko elämä

 Ulkotreenikaudessa on parasta, kun voi treenata vaikka yhtä liikettä pari toistoa lenkin varrella! Kevät best. 

Sunnuntai

Navalassakin on jo sulaa ja kuivaa, joten käytiin testaamassa sitä. Tarkoituksena oli tehdä kierto-ohjattua, mutta en löydä mun toista hyppyä, joten vaihdettiin lennossa suunnitelmaa ja tehtiinkin erottelua. 

Ruutu, hyppy ja tötsät samassa suunnassa vierekkäin. Ensin muistutteluna erikseen ja sen jälkeen bongaamista ja lähettämistä sekalaisessa järjestyksessä. Nää meni superhyvin, bongasi nätisti ja ainoastaan hypyn kanssa hieman empi. Tää voi toki olla vähän hämmentävää, koska normaalisti tokossa ei hypätä hyppyä menosuuntaan lainkaan avon jälkeen. 

Lisäsin noutokapulan ja lelun vielä, nyt meni selkeästi vaikeammaksi, yritti kahdesti karata lelulle. Tajusi kuitenkin lopulta ja teki hienoja erotteluita. 

Lopuksi kokeilin vielä ohjattua noutoa samaan suuntaan, niin että vasen oli ruudun edessä ja oikea kierron edessä. Uskokaa tai älkää, molemmat suunnat menivät moitteetta! 

Kovin on vielä harmaata, mutta sulaa ja kuivaa on! Hikikin tuli! 

Muuta

Stoppeja 

Oon nyt useaan otteeseen käynyt lenkin varrella tekemässä stoppeja koulun ja kaukalon hiekkakentillä. Edelleen heitän namilla koiran kauemmas, saatan peruuttaa vähäsen ja kutsua luokse. Ainakin 2/3 toistoista on läpijuoksuja (heitän joko namin maahan, mun taakse taikka käännyn ja heitän koiran taas itsestäni pois). Stopit yritän tehdä vähän eri kohtiin, mutta toki matka on sen verran lyhyt, että ennakointi on aika helppoa. Enää en juurikaan stoppaa sitä namilla vaan valeheitolla, nämä onkin alkaneet sujua tosi hyvin, ovat tosi nättejä ja teräviä. Edelleen pitäisi lisätä matkaa, en vaan oikein tiedä miten, koska en halua vielä tehdä paikallaolosta. Kunhan päästään yhteistreenaamaan taas, voisin tehdä avustajan ja namikipon kanssa. 

Maahanmenoja

Näitäkin olen nyt alkanut tehdä vähän rutiinimmin, alkuun ihan vein sen maahan läheltä ja pikkuhiljaa vähennän apua ja pidennän etäisyyttä. Nää ovat pääsääntöisesti hienoja ja kokeilin vähäsen jo kierron yhteydessä, ihan tosi lyhyeltä etäisyydeltä. Mätkähtää maahan ihan yllättävänkin nopeasti eikä nyt ainakaan toistaiseksi sekoita niitä, koska käsimerkit ovat aika selkeät. 

Kaukot

Näitä olen tehnyt terassilla ja olohuoneessa, välillä rima tassujen edessä, välillä ilman. Edelleen tietyissä vaihdoissa pyrkii siirtämään tassut, mutta edistystä on selkeästi tapahtunut tässäkin ja tuntuu, että miettii jalkojaan toistoissa. Käskytkin ovat tulleet tutuksi ja nyt myös M - I (uppis) ja I - M (down) ovat tulleet tutuksi ja tekee ihan yllättävän hyviä toistoja tässäkin. Viimeksi yritin ekaa kertaa sivulla, tämä on vielä hieman vaikeaa. Bambutikku tassujen edessä ei toiminut, pitää kokeilla joko tukevampaa rimaa tai kokeilla joku kerta jopa sillä häkkyrällä, jospa se sen avulla saisi ideasta kiinni. 

Tunnari

Äh, tätä oon tehnyt ihan säälittävän vähän. Edelleenkään en oo saanut purkkirataa tehtyä (pora on liian tylsä) ja mulla loppuu aina motivaatio niihin kolisteleviin ja kaatuileviin purkkeihin. Kapulan nouto on ollut ihan yllättävänkin sujuva, toki saa nähdä, mitä käy vireen noustessa, nythän tota kapulaa on noudettu hyvin matalassa vireessä, jolloin se ottaa sen aika huolellisesti etuhampaiden väliin ja tuo kivasti sivulle. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Katsaus menneeseen vuoteen ja tavoitteet vuodelle 2023

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa