Sabotage!!

AAAAA!! Vantaan kaupunki yrittää nyt ihan tosissaan sabotoida meidän tokouran! Murrr!! Ensinnäkin. Miksi Hel***issä paikkoja ei aurata? Toisekseen. Ton auraamisen ehkä voin vielä ymmärtää, ettei jokaikistä kenttää nyt voi ajaa. Mutta miksi pirussa niitä harvoja aurattuja kenttiä ei voi hiekoittaa?? Hiekka on täällä vantaalla ihan tyystin tuntematon käsite. Nekin harvat ja valitut paikat, jotka on hiekoitettu on joko yksityisiä teitä tai sit niihin on isketty kourallinen neliömetriä kohti, eikä niistä oo mitään hyötyä..

Yritin etsiä meille sopivaa treenipaikkaa. Meidän vakkaripaikka ammattikoulu oli täynnä autoja, ilmeisesti niillä on jotain iltakursseja. Argh. Menin tonne ala-asteelle. Sekin oli ihan täynnä autoja ja kakaroita, siis eikö niillä oo muuta elämää, ku hengata koululla? Lukio oli varattu sekin. Ainoo vaihtoehto oli toinen ala-aste. Arvatkaapa oliko sielläkin koko piha täynnä pentuja?! Siis mitä ihmettä nuo tuolla tekee? Eiks kakaroiden oo tarkoitus olla tähän aikaan päivästä kotona mamin luona? Mur.

Ja ainoo koirahalli, joka olis täs lähellä, on niin ylihinnoiteltu, et ei oo varaa. Enkä edes periaatteesta suostuis maksaa tollasii ylihinnoiteltui hintoi. Varsinkin kun halli on kylmä ja pohjakaan ei mikään erikoisen hyvä. Murrr.

Ainoo, mitä kentältä vaadin, on se, et se on aurattu, ei mikään kauheen liukas ja et näkee eteensä. Lisäksi sen pitää olla kävelyetäisyyden päästä kotoo, muuten sinne ei tuu mentyä.

Murrrr. Näihin tunnelmiin tähän. Oli pakko tulla purkautuun. Nyt menen keittämään teetä, kurkku on pahuksen kipee, kun tuolla kylmässä rämmin edestakaisin. Sit kun oon iso, niin muutan talveksi etelään. Tai sit mä rakennan oman hallin kotipihalle. Ison, lämpimän ja mattoalustaisen. Nih. Siinäs kuulitte.

Mut siis, jos joku tietää jonkun sopivan kentän täs Jokiniemen lähellä ni saa vinkata. Samoin mulle voi kertoo, jos jostain saa aura-autoja ja hiekotuskoneita lainaan. Saakohan aura-autoo muuten ajaa B-kortilla??

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.