Umppariviidakko on täällä taas!

Sunnuntain kunniaksi umppariviidakko-ilmaisutreenit teknopoliksella. Haluan vahvistaa nyt hieman sitä, et Zerppa tuo rullan mulle ja ylipäätään haluisin sille selkeämmäksi tämän koko kaavion, kun tuntuu välillä, ettei se oikein tiedä, mitä rullalla tekis. 

Ekat kaksi ukkoo oli ihan tasamaalla muutaman metrin päässä, kun halusin ihan jotai alkeistreeniä. Zerppahan onnellisesti juoksi Emmasta ohi tarkistamaan lumipenkat, ei ihan ymmärtänyt tällaista alkeistreeniä. En nyt sanonut mitään kun otti rullan, vaan annoin keksiä homman ite. Palkkasin kädestä kolme ekaa. 

Varsinaisia ukkoja oli neljä, kaikki ei-umppareita, vaan tarkoituksella laitoin umppareiden viereen ne. Kävi vähän tarkistamassa umpparit mut rupes sit oikeestikin käyttää aivojaan ja nenäänsä. Ekat kaks rullantuontia oli hienot, toi ihan itse. Kolmannella se rupes leikkimään rullalla, MURRRRR! Kuulemma se oli menossa jo tuomaan sitä, kun se pysähtyi ja rupes heittelee sitä. Jouduin kutsuu sitä, kun eläintä ei kuulunut... 

Neljännellä kesti taas tosi kauan, kuulemma vaan seisoi maalimiehen edessä, ei aktiivisesti tarjonnut rullaa eikä myöskään leikkinyt, seiso vaan. Tuli sit mun kutsusta. 

Hitsit, ku ne kaksi ekaa oli nii lupaavia. Haluan, et se osaa tuoda rullan  myös ilman et mä huudan aina sitä... 

Zerppaeläin ulkoilee. Se on niin söpö ton takkinsa kanssa :)


Sit viel tokoa hetki. 

Paikallamakuussa nyt ei mitään ongelmaa, piilottelin betonitötsän takana. 

Ruudun luoksari oli hieno, tosi nätisti osasi hakea sivulle. 

Luoksarin maahanmenot oli hitaita, otin pelkän sen maahanmenon. Sain menemään nopeammin ku otin pari käsiapua ihan läheltä, tajus sit mennä nopeammin. Täytyy tsekata joku kerta hallilla, johtuiko alustasta vai mistä. Oli sulaa asfalttia. Välit se juoks myös aika hitaasti. Onko meil nyt sit taas ongelma liian hidas luoksetulo? 

Tunnari oli ihan supermegavaikea. Kyttäs lentokoneita ja muutenkin näytti tosi ahdistuneelta. Nää lentokoneethan ei oo aikoihin ollut ongelma, mistä tää nyt sit taas tuli?! Ekalla tiputti ja maisteli naapurikapulaa, muut oli ihan ok. Joka kerta piti lähettää monta kertaa, ei vaan yksinkertaisesti ollut kartalla, mitä oltiin tekemässä. Hieman puri ja pyöritti kapulaa. Otin myös luovutuksia mukaan, oli ihan jees. Pitämistä vois vahvistaa hieman, et kestää tiputtamatta mun käsien liikkeet. 

Alla kuvia viikonlopulta, kun käytiin vähän juhlistamassa Ekyn vuosijuhlia: 

Hakuryhmä kauniina plus kuokkavieras Tuija
Mun prinsessaunelmamekko :) 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.