Palauttelua kokeesta ja uuden testaamista

Huh, mä en vieläkään voi uskoa todeksi, että Zero on nyt ihan oikea tokokoira! Zero kilpailee erikoisvoittajaluokassa. Kuulostaa jotenkin kauhean hienolta! 


Piti tietysti heti päästä kokeilemaan evl-liikkeitä. Teemana oli palauttelevat treenit. Otin kaukot ja ruudun samalla tavalla ku eilen, vein pallon ruutuun, näytin ruudun, sit tehtiin kaukot ja palkaksi lähetin ruutuun hakee palloa. Kuunteli tosi hyvin ja kaukovaihdot oli tosi nätit. Muutama sivulletulo ja sivuaskeleita, oli hienot ja suorat. Metallileikki oli kivaa ja luovutukset ihan ok. Luoksarin loppua vauhtipalkalla, oli aika kiva.


Sit niihin evl-juttuihin. Merkin se muisti vielä, eka vein pallon palkaks, sit vaan näytin paikan ja lopulta lähetin suoraan. Menee mielestäni liian hitaasti merkille, pitäis saada lisää vauhtia siihen. Lisäksi paikka on hieman hakusessa, helposti jää vinoon.
Ruutuun lähetys merkiltä oli tosi vaikeaa, se ei muista enää, et ruutuun voi mennä sillain poikittain musta nähden. Ei jotenkin yhtään osannut bongata ruutua, lopulta onnistui kun vietiin yhdessä pallo sinne.

Zermu on kyllä uskomattoman kaunis koira <3 

Kyllä Zermusta vielä valio saadaan! Mä nyt hion rauhassa evl-liikkeet kuntoon, hiotaan yhteistyötä ja palkattomuutta ja nostatetaan motivaatiota. Myös kuuntelutreenit otetaan mukaan ohjelmaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.