Radiohiljaisuus

Mennyt viikko on mennyt radiohiljaisuudessa. Koirat ei ole päässyt tekee mitään. Emäntä on ollut koko viikon melkein 40 asteen kuumeessa ja perjantaina todettiin kaupanpäällisiksi keuhkokuume. 


Kiki on jaksanut olla toimeettomana ihan yllättävän hyvin. Enimmäkseen se lepäilee kaikessa rauhassa. Nyt reilun viikon tekemättömyyden jälkeen se toisinaan saa iltaisin pentuhepulit, mutta sen tuhoisuusaste on toistaiseksi pysynyt alhaisena. Muutaman kerran  kun vointi on  ollut parempi,  ollaan tehty pientä jumppaa,  kapulan pitoa, kaukoja jne.


Kiki rakastaa olkkarin peiliä ja diivailee sen edessä minkä kerkiää. Yleensä se seisoo peilin edessä ja heiluttaa itselleen häntää. Joskus se naksuttelee hampaitaan ja pyörii peilin edessä. Vielä kertaakaan  se ei ole hyökkinyt peiliä päin ja yrittänyt saada peilikuvaansa leikkimään :D


Zeron vedellessä sikeitä Kiki on harjoitellut silmäkirurgin taitojaan lintuleluun. Mä en tiennyt, että tuo hulivili osaa keskittyä johonkin tuollaiseen pikkutarkkaan tehtävään noin hyvin: 


Sellaista tällä viikolla.  Toivotaan ensi viikolle vähän parempaa onnea. Heti, kun kunto riittää, niin aion mennä tekemään  jälkeä kakaralle!  JK1 voisi olla ensi vuoden tavoite :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa