Treenaamisia

Mitäs tässä, aika laiskoja ollaan oltu. Joku päivä tokoa ja hakutreeneissä käytiin viimeksi viime viikolla, tällä viikolla on ollut vähän kaikenlaista jyystöö... Yhdistyshommat on ihan kivoja, mutta toisinaan tuntuu, että ne kovasti haittaa harrastamista :D 

Tokoa joku pävä, tosi pitkästä aikaa muuten, apuva. 

Paikalla istuminen: ihan lyhyt pätkä, namipalkka noin puolen minuutin tienoilla ja vapautus ehkä noin minuutin jälkeen. Pysyi hyvin eikä tällä kertaa yrittänyt varastaa edes jätössä. Rakentelin itse ruutua sillä välin. 

Ruutu: Alustalla taas, tää oli jostain syystä tosi huono. Juoksi pupuloikkaa ruutua kohti ja alkoi sitten katsella taakseen jo ennen alustaa. Ei nyt jotenkin yhtään tuntunut muistavan koko alustaa. Hassua. 

Ruudun stoppia: oli tarkoitus ottaa alustalla erikseen, mutta jäinkin sitten hinkkaamaan kosketusalustaa. Mitä ihmettä, Kiki todellakin osaa tämän ja on tehnyt pikkupennusta asti etutassukosketuksia, niin nyt ei mukamas jostain syystä muista yhtään...?! Sain ehkä pari hyvää toistoa noin kahdestakymmenestä... HUOH. 

Sivulletuloja: Tässäkin oli tosi outo, ei mukamas yhtään tiennyt, mikä on sivulletulo. Jäi joka kerta 45° vinoon ja välillä ei vaivautunut ollenkaan liikuttamaan karvaista hanuriaan. Ei toiminut namilla houkuttelemalla, ei toiminut, kun sanoin nätisti että keskittyminen olisi kiva eikä toiminut, kun sanoin rumasti et perkele keskity. Voihan nenä. 

Turhauduin niin totaalisesti, että lopetin tähän treenit. Mä en kerta kaikkiaan jaksa tuollaista pelleilyä. 

Ihan lyhyt jälkikeppitreeni aamulenkkimetsässä. 

Keppiruudussa ehkä viisi keppiä, joista taisin nostattaa ehkä kolme. Etsi kivasti ja kovasti riemuitsi löydetyistä kepeistä. 

Kaksi lyhyttä jälkeä, joissa näki kepin viennin. Lähti rauhallisesti liikkeelle, teki kivasti töitä ja nosti kepit varmasti. 

Lopuksi kaksi keppiä yhtaikaa, tässä lähti myös kivasti liikkeelle, mutta käveli suoraan ekan kepin yli. Vaikka siis oli nähnyt keppien viennin. En päästänyt, kutsuin takaisin ja laitoin uudestaan. Hetki meni, mutta nosti lopulta. Ei meinannut sen jälkeen enää uudestaan nostaa jälkeä, meni taas tovi, että jatkoi ja nosti vikan kepin kivasti. 

Voi äh, kun mä en yhtään tiedä, mitä vikaa tässä on, miksi ne kepit ei nouse. Mikään ei myöskään oikein tunnu toimivan, ihan yhtä huonosti nostaa vieläkin kepit, vaikka kuinka paljon olen tehnyt näitä helppoja motivaatiotreenejä. Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.