Hyvinkää 6.2.2022 - AVO3

Kisat taputeltu eikä mitenkään erityisen hyvillä mielin. Jäi Kikin nugetit syömättä 😭Noin päällisin puolin tuntui, että Kiki oli aika paska, vaikka olihan kokeessa hyvät puolensakin. Se esimerkiksi pysyi samalla kentällä mun kanssa, ei huutanut kurkku suorana eikä syönyt ketään. 

Paikalle saapuessa se oli tosi rauhallinen ja sen kanssa oli suorastaan mukavaa hengata hallissa. Paikallaoloon mennessä huomasi, ettei olla ryhmässä kehääntuloja treenattu, mutta ihan hyvin oli kuitenkin mukana ja tuntui ihan kivalta. 

Paikallaistuminen 10: Käänteli hieman päätään, tassut pysyivät paikallaan. 

Hyppynouto 7: Kyttäsi jonkun verran heittokättä rumasti, palautus tosi levoton ja pureksi kapulaa, oli noin 45° kulmassa vinossa mun edessä. Tosi outoa, tätä ollaan tosi paljon treenattu eikä oo pureksinut tosi pitkään aikaan. 

Luoksetulo 8: Maahan toisella käskyllä. Luoksetulo oli hieman hidas, oikeastaan kaikissa juoksuliikkeissä oli. Mietin, johtuuko alustasta. Hyvin vino eteentulo, ei ennakoinut sivulletuloa. 

Seuraaminen 8,5: Tuntui ihan siedettävältä, tuomari kuitenkin sanoi sen edistävän ihan huomattavasti. Tosin syynä tähän voi olla mun valtava maha, tätä samaa taisi itse asiassa sanoa Sirkekin viime treeneissä. Käännökset tein tällä kertaa vasemmalle, oli mielestäni nätimmät ku oikealle. Juoksu oli tuskaista enkä muistanut, että avossa on käännöksiä. Ollaan niitä kyllä treenattu varuiksi. Peruutus oli yllättävän hyvä ja muisti jopa perusasennon. 

Liikkeestä seisominen 10: Olin niin toivonut mitä tahansa muuta kuin seisomista, mutta tää olikin tosi hyvä. On jossain tullut edistystä ja treeni kannattanut. 

Kaukot 0: Toisella käskyllä maahan, istumisessa pomppi seisomisen kautta, maahan ihan ok, istumaan taas pomppi pystyyn ja tuli mittansa verran mua kohti. Mitähän hittoa...?! Tää on toiminut ihan superhyvin ja oon treenannut ihan ylipitkältä matkaltakin vahingossa. Huo-oo-oo-kaus. 

Merkki 9: Hieman hidas ja hieman vino eteentulo, mä luulen että tossa alustassa oli jotain vikaa, kun ei ottanut oikein mielellään mitään juoksuaskeleita. 

Ruutu 0: Bongasi hienosti, lähti määrätietoisesti eteenpäin ja kääntyi ennen ruutua jonnekin ihan ihme suuntaan. Palloili aikansa ruudun ympärillä eksymättä kertaakaan edes vahingossa tassullakaan ruudun sisäpuolelle. En tajua, mikä sille tuli, kun edes läheltä ei suostunut menemään. Ööh...?

Kokonaisvaikutus 9: Oli hiljaa, haukahti vain kerran ruudussa, kun ei tuntunut ihan kertakaikkiaan tajuavan, mitä siltä haettiin. Ikinä kuullut mistään ruudusta. Yhteistyö sinänsä ihan ok ja seurasi kivasti liikkeiden välilläkin. 

Yhteensä 208p ja III-tulos. 

Mä mistää ruudusta ikinä o kuullu!

Luulen, että liikkuroimattomuus näkyy ja se, ettei olla tehty yhtään kehätreeniä. Itse liikkeet toimii sinänsä hyvin, vaikka ärsyttävästi on perusasioissa vielä hinkattavaa. En tajua, miten se ei noita eteentuloja kertakaikkiaan ymmärrä. Lisäksi vainoaa jatkuvasti ne vanhat, jo kertaalleen korjatut virheet, kuten noudon pureksiminen jne. Toki nääkin voi liittyä kokonaisuustreenin puutteeseen. 

Jospa ottaisin eteentulon mammaloman olohuoneprojektiksi (taas jälleen kerran). Aletaan nyt joka tapauksessa tekemään voittajaluokan juttuja, pitääkin tehdä lista, mitä kaikkea voi helposti tehdä kotona ja mihin paneudutaan sit enemmän hallivuoroilla. En tiedä, kauan vielä jaksan kunnolla treenata, kun nytkin kävi tuo kisaaminen aika raskaaksi. 

Keväällä joskus toukokuussa olisi Vekoran koe, jospa siihen mennessä saataisiin muutama liikkurointi ja kehätreeni alle. Pitää yrittää ylläpitää noita avoimen liikkeitä vielä niin pitkään kuin jaksaa treenata. 

Suunnitelma olis nyt tämä: 
- Helmikuu: tehdään rallijuttuja ja ylläpidetään avoimen liikkeitä 
- Maaliskuu: en varmaan ota enää hallikorttia. Tehdään kotona voi-juttuja, rallitemppuja ja nosea. 
- Huhtikuu: jaksamisen mukaan ulkona kaikkia luokkia, yhteistreenejä, liikkurointia ja kehätreenit. 
- Toukokuu: paino avon liikkeissä, liikkurointia ja kehätreenit 1 - 2 kpl. Kuun lopussa kisat. 
- Kesä- ja heinäkuu: kaikenlaista ei-koirallista projektia. Treenataan voi-liikkeitä, liikkurointia ja kehätreenejä, jos mahdollista 
- Elokuu: SM-kisat, tuskin saadaan joukkuetta. Jos saadaan, niin kisat avoimessa. 
- Loppuvuodesta kisat voittajassa. Ennen kisoja useita kehätreenejä alle ja paljon liikkurointia. Vieraita kenttiä ja halleja myös. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokoinnostus

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa