Toiset mestariluokan rallit, Vantaa 5.3.22 MES75

Vihdoin sain postitse kisakirjan ja arvostelulapun, niin pääsee tarkemmin tutustumaan virheisiin. 

Rata oli sinänsä ihan hirveän kiva ja harmitti, että Kikin viretila oli superhuono. Tosin tästä on syyttäminen ainoastaan itseäni, koska mä laskeskelin, että meidän vuoro ei olisi vielä pitkään aikaan ja lähdin luottavaisin mielin vähän turhan pitkälle lenkille. Kisat etenikin paljon nopeammin kuin olin kuvitellut ja mun saapuessa lenkiltä takaisin, oli enää kolme ennen meidän vuoroa menemättä. Tämä ei kerta kaikkiaan toimi Kikillä, sitä ei voi tuoda halliin kylmiltään ja olettaa, että sen vire olisi parhaimmillaan. Tää on just se syy, miksi en ilmoittautunut esim. Raaseporin kisoihin, siellä on niin pieni halli, että sinne ei mahdu halliin odottelemaan vuoroa. Juu ei, kiitos. Onneksi tää ilmoitettiin jo siinä Virkun ilmoittautumistekstissä. 


3. Valkovuokko: -1p TVÄ: epätarkasti suoritettu tehtävä. Vastentahtoisuutta ei tosiaankaan ollut, joten olisiko ollut epätarkka käännös, tyylii käännyttiin hieman eri aikaan? 

5. 2x saksalainen täyskäännös oikealta. -3p OV ja -3pTVÄ: Kikin huomio taisi olla muualla eikä kääntynyt mukana sujuvasti, tästä varmaan se TVÄ. En oo varma, mitä itse tein väärin, olisinko ohjannut huolimattomasti ja/tai muuten mennyt pasmat sekaisin, kun Kiki ei kääntynytkään nätisti mukana? 

6. Sivulta eteen: -3p UUSI - ihan perusasia, joka tosiaankin pitäisi osata. Kiki teki jotain, oli ihan muissa maailmoissa ja olisiko kiertänyt kyltin. Uusiminen sentään oli hyvä. 

7. Houkutus: -1p PY: Kikin huomio hetkellisesti muualla, olisiko katsellut houkutuksia. En enää muita, mitä siellä oli. Joku namipurkki ehkä ja lelu? 

10. Hyppy: -1p VINO - nyt en enää tarkkaan muista. Joko vinous hypyn jälkeen, koska mä lyllersin liian hitaasti taikka sit yritti varastaa ennen hyppyä. 

12. 1 askel istu, 2 askel istu jne. -10p TVÄ (vika istuminen jäi väliin, enhän mä mun mahalta näe, missä asennossa koira milloinkin mun sivulla on). -1p VINO (öö, olisiko joku perusasento ollut vino? En taaskaan oikein näe mahan takaa), -1p KONTR tuli varmaan tuosta samasta, olisko sit tullut mun eteen vinoon, en enää tarkkaan muista. Tää tehtiin hypyn lähellä, niin voi olla, että tsiigaili sitä. 

15. Käännös oikeaan askel: -1p OV (ohjaaja koskee kylttiin, suorittaa väärässä kohdassa tai vinossa). Jaa, en nyt kyl taaskaan muista. 

Yhteensä -25 virhepistettä, joten tulos 75p. Noh, saatiin sentään tulos :D 

Tätä vauhtia saadaan kyllä vielä odotella valiotuloksia, pelkästään 1p arvoisia virheitä tuli jo enemmän kuin se -5p, mitä periaatteessa valiotulokseen saa olla. Noh, kunhan vauva ulkoistuu ja mä oon toipunut tarpeeksi, niin kokeillaan vielä sitä kolmatta tulosta, jotta saataisiin RTK4. Sen jälkeen viimeistään pitää varmaan ihan tosissaan alkaa panostaa noihin virheisiin ja miettiä, mitä niille tekisi. Ollaan nyt vähän treenattu tuota hallintaa vauhdikkaissa esteissä, se tuntuu olevan suurin yksittäinen virettä haittaava tekijä radoilla. Sit pitäisi miettiä jotain pysäytyskäskyä hypyille ja putkelle, treenata paljon kaikenlaisia houkutuksia, yksittäiset temput tosi varmoiksi ja tietysti runsaasti ihan ratatreeniä. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.