Palauttava toko ja rallivalmistautumista

 Tiistaina: palauttava toko Vihdissä 

Olipa hyvä päästä pitkästä aikaan uusiin maisemiin treenaamaan. Ollaan oltu tässä viimeksi vuosi sitten, selkeästi muisti kyllä paikan, mutta voi kun nenä oli maassa koko ajan. Sai huomauttaa koko ajan. Raivostuttavaa, mutta ihan hyödyllistä. 

Lyhyesti kaikki liikkeet liikkuroituna, enimmäkseen ihan liikkeen osina. 

Liikkeestä istu: kokonaisena, oli hyvä, siitä suoraan siirtymä ruutuun. 

Ruutu: oli jotenkin vaikea bongata. Luulin sen huomanneen ruudun, mutta lähtikin kunnon banaanilla. Uusi toisto ihan viimeisenä liikkeenä, se oli hyvä. Ruutuun suoraan siirtymä ja odottamassa lelu, joka ei näkynyt kauas. 

Kierto: Oli ihan hieno, autoin loppuun, ennakoi raivostuttavasti sivulletulon. Ei oikein ottanut kuuleviin korviinsa palautetta asiasta. Kokeilin ihan lopuksi sivulletuloa, toimi ihan yllättävän hyvin ja oli tosi suorassa sivulla. Kyl mä vaan taidan vaihtaa luoksetulon ja kierron suoraan sivulle. Mietitään tätä sit, jos kävis niin hullusti, et päästäis pk-kisoihin, mikä ei oo kovin todennäköistä. 

Seuraaminen: tämä on jotenkin vähän samaa puuroa, ei mulla oo ikinä mitään sanottavaa tähän. Pitäis ehkä ens kerralla pyytää ottamaan videolle, niin pitkästä aikaa näkis ehkä itsekin vähän kehityskohtia. 

Luoksetulo: odotti kivasti, ei ennakoinut tulossa liikkurin käskyä, mut eteentulossa taas yritti sivulle ilman erillistä käskyä. MUR. Samat mietteet kuin kierrossa, taidan ihan suosiolla vaihtaa suoraan sivulle. 

Kaukot: teki saman kuin kokeessa, ei noussut ekalla käskyllä. Uusinta meni hyvin. Tämä on tosi outoa, olen nyt tehnyt tosi paljon nimenomaan tuota ekaa nousua ja palkannut siitä, silti tekee näin. No, toisaalta koko kaukot menee uusiksi joka tapauksessa, mietitään sitä sitten. 

Nouto: ei ollut hyppyä mukana, unohdin. Pelkkää sivulletuloa, se oli hieno ja pään asentokin parantunut hieman, edelleen pitää vinossa, kovasti on työn alla. 


Maanantaina: rallitokoa Navalassa 

Aina yhtä huono idea mennä ilman tarkkaa suunnitelmaa treenaamaan. Ajatuksena oli tehdä putkea, mutta sen enempää en sit muistanut suunnitella. Pitkä mutkaputki oli äärimmäisen vaikea, koska mä en kerta kaikkiaan pysy perässä, toivottavasti tollaista ei tuu kisoissa. Pitää ottaa työn alle se pysähtyminen. Putken jälkeen peruutus sivulla toimi huonosti, lisäksi ennen putkea edessä vaihto ei nyt tällä kertaa toiminut yhtään. Puolenvaihdoissa ja käännöksissä tarkkana oman ohjauksen kanssa. Saapahan nähdä, miten käy, perjantaina lähdetään Ahvenanmaalle, jossa on peräti kolme starttia viikonlopun aikana. Luulis ainakin sen yhden puuttuvan tuloksen saavan RTK4:ta varten. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa