Hyvin sujuu!

Meidän kentälle on tullut valot!!!!!!! :D

Zerppens oli tosi pätevä ja intoa löytyi taas vaihihteeksi kuin pienestä kylästä.

Metalli oli ehkä paras ikinä, se ihan silmät kiiluen juoksi kapulan perässä, nosti sen ilman mitään ongelmia ja kantoi sitä tiiviisti, joskin hieman vinossa välillä. Mä tein ihan vaan hetsausta, takaakiertoa ja muutaman luovutuksen. Kokeilin taas sitä taisteluleikkiäkin, pääsin jopa aavistuksen vetämään kapulasta ja Zero piti kiinni oikein nätisti :)

Zetan juttuja treenasin yksitellen eka, vieläkin tarjoaa seuraamisen yhteydessä istumista seisomisen sijaan, tää on sille jäänyt niin selkäytimeen. Sain korjattua ja Zero kuunteli tosi kivasti ja pysäytykset oli nopeat, varsinkin maahanmeno oli superi, Zero vaan tipahti käskystä maahan :) Sit mä vähän ketjutin pari liikettä, seuraaminenkin menee ihan kivasti, tulee hyvin mukaan.

Ohjattua tein kapuloiden kaa ylipitkillä väleillä, jotta saisin sen enemmän irtoamaan sivusuuntaan, eikä sinne keskikapulalle. Meni tosi hyvin. Vaikka kenttä oli hämärä ja kapulat näkyi hieman huonosti, se ampui suoraan kapulalle. Ekalla kerralla se tosin ei kuunnellut kunnolla ja meni väärälle puolelle.

Ruutu oli nätti kans, tein kosketusalustalla ja lähetin sillai evl-mäisesti.

Merkkiä viel loppuun. Tää on tosi vaikea, se haluaa aina pysähtyä merkin viereen. Sit kun annan sen itse etsiä paikkaa, se haahuilee joka paikassa, paitsi siel takana. Sit se kauheasti tarjoaa merkin päällä seisomista ja lääppimistä. Ei näin :P Tälle pitää keksiä jotain, joku kotitreenijuttu vois olla hyvä.

Aa, nii ja kun asensin merkkejä ja ruutua, laitoin Zeron istumaan paikallaan. Tällä kerralla ei valunut spagettina maahan, työvoitto! :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.