Valmistelua

Sunnuntai

Tokovalmistelut osa II. Riistavallilla missä kokeetkin pidetään, siellä pystytettiin ensin agirata, joten Zerpalla oli vire valmiiksi korkealla. Ensin hyppynoutoa, ei ollu vaikee. Viskasin kauas, haki hyvin esteelle, myös vinosti. En tehnyt kovin paljon, ettei kyllästy. Metalli oli sikahyvä kans, samoin luovutukset. Luoksarissa eka stoppi tosi hidas, toka oli ihan sairaan hyvä, pysähty ku seinään. Tosin mä tulin vastaan askeleen, vaikutti asiaan. Maahanmeno moitteeton, sit viel läpijuoksu. Kaukot mä unohdin tehdä, muistin sen just tässä ja nyt.

Sit aksaa. Tehtiin pakkovalssia (vai twistiä, en ikinä muista kumpi on kumpi), Zerppa ei muista enää sitä markeerausta :( Sen jälkeen piti tehdä persjättö, jotenkin mun aivot ei toimi näin, ajauduin aina väärälle puolelle estettä. Välistävedot meni yllättävän hyvin, samoin muuten meno oli aika hyvä. Twisti meni muuten hyvin, mut ku esteen jälkeen yritin kans tehdä persjätön ni en saanu jalkoja liikkuu tarpeeksi hyvin. Tätä ja myös niistosokkaria vois treenata joku kaunis päivä. Eiks sokkari ollu sama ku persjättö?! Kepit haki umpikulmasta väärään väliin ja väärältä puolelta sisään, mitäs kummaa. Avokulma myös vaikee.

Maanantai ja tiistai olivat kokonaan lepoa, kerätään energiaa kokeeseen. Tiistaina ja keskiviikkona käytiin lähinnä pakolliset pissa-kakkalenkit.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.