Jippikayjey-hei

Jee jee jee! Sekä Kikin että Zeron seuraamiset alkaa näyttää oikeasti jo ihan mallikelpoisilta. Ihan kohta mä jo melkein voisin alkaa miettiä jotain rallihömppäkokeita näille! 


Kiki: 

Seuraamista naksutellen, tarjoaa seuraamista tosi hienosti ja alkaa nyt hahmottaa paikan seuratessa. Katsekontakti vähän helposti vielä tippuu, mutta edistystä tehdään tässäkin. Seuruutan nyt suoraan liikkeestä, en lähde perusasennosta. Jostain syystä perusasennosta liikkeellelähtö toimii tosi huonosti, jää himmaamaan. Ei oikein toimi edes niin, että ottaisin askeleen kerrallaan ja/tai naksuttimella. Vasemmalle käännöstä tehtiin tötsän avulla, seuruutin tötsän ympärillä namilla avustaen. Huomasin tässä, että se ei enää kunnolla edes katsonut sitä ohjaavaa namikättä, vaan tarjosi itse katsekontaktia. Tasapainon vuoksi seuruutin oikealla puolella myötäpäivään myös. Jospa sitä oikeaa puoltakin pikkuhiljaa alkaisi opettamaan, kun vasen puoli sujuu jo varsin mallikkaasti. 

Kiertoa molempiin suuntiin. Lisäsin vähään etäisyyttä, päästiin noin 10 metriin. Jostain syystä hakeutuu jotenkin tosi nihkeästi sinne. Tekee täyskäännöksen aina just ennen merkkiä. Hyvin toimi se, etten palkannut korjatusta suorituksesta, vaan vasta sitä seuraavasta. Enemmän voisi ehkä tehdä niin, että olen itse lähempänä ja jätän koiran selkeästi kauemmas, noin se toimi tosi hyvin. Tällä tavalla saisi aika nopeasti koiran täyteen etäisyyteen ja itse voisi sitten pikkuhiljaa lisätä etäisyyttä tötsään. 

Paikallaoloa namipurkin avulla, tätä halusin kokeilla ennen huomisia yhteistreenejä ensin rauhassa kentällä, tähän asti ollaan tehty sitä keittiössä ja omalla pihalla. Ei jotenkin tuntunut nyt keskittyvän kunnolla, pää edelleen kääntyi melko paljon ja nousi seisomaan kesken kaiken. Ei kestänyt olla paikallaan kuin joku 5 sekuntia nousematta. Voi huokaus sentään, miten tää saamarin paikallaolo on näin vaikeaa. Sekunti kerrallaan olen koittanut pidentää aikaa, mutta huoh. Kotona ja pihalla pysyy hyvin minuutin. Tänään ei ollut edes häiriöitä, vaan oltiin syrjäisellä kentällä kaukana kaikesta. 

Kokeilin kentällä myös mun uutta ideaa juoksareihin, ajattelin tarinoida siitä ihan oman postauksensa, jotta löydän tekstin myöhemminkin. 


Zero: 

Oikealla puolella seuraamista tötsän ympärillä oikeaan suuntaan. Tämä toimi ihan yllättävän hyvin, sain sen pepun vähän jo kääntymään. Zero lähtee helposti edistämään, jolloin käännös ei toimi. On myös muistettava liikkua riittävän hitaasti, jotta Zero ehtii kääntyä ja oma rintamansuunta ei muutu liian äkisti. 

Sivulletuloja ja eteentuloja molemmista suunnista, eteentulossa jää helposti vinoon, mutta hyvin sain toimimaan muutaman toiston jälkeen, myös oikealta puolelta tullessa. Selkeästi Zeron vartalonhallinta on vähän parantunut. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.