Tokoa ja lisää tokoa

Hei jee, Kikin seuraaminen alkaa jopa näyttää seuraamiselta! Edelleen mennään vain muutama askel, mutta kuitenkin, ainakin se vähä mitä nyt tehdään alkaa näyttää oikeesti hyvältä! Ja ai vitsi, tuon kaukoista tulee kyllä ihan maailman mageimmat!

Kuvia pääsiäisen mökkireissulta 

Keskiviikkona Sennin toko. Tällä kertaa seuraamista, jääviä ja paikallaoloa. Itsekseni tein muutaman luoksetulon ja vähän kaukoja. Hyvin jaksoi ja loppua kohti teki ehkä jopa paremmin kuin alussa. Tunnin treeneistä kävelin myös osan koulun ympärillä, ettei tarvii riekkua kentän laidalla koko aikaa.

Seuraaminen: Sennin mielestä mun sosiaalinen palkka on mennyt vähän ylikin ja Kiki jollain tavalla  väistää sitä ja ehkä jossain määrin jopa paineistuu. Kokeiltiin sivulletuloja niin, että palkkaan naksulla ja kehun sitä ihan rauhallisesti. Annan sen tarjota itse katsekontaktia, muutama palkkaus niin ja sitten vapautus, melko rauhallinen kehu ja sitten lelupalkka. Kikin ilme ainakin oli ihan erilainen kuin aikaisemmin, tuntui keskittyvän paremmin kuin aiemmin eikä vilkuillut muita ollenkaan. Muutama askel seuraamista samalla tavalla, naksutus, nami ja rauhallinen kehu tai ei kehumista ollenkaan. Tässäkin seuraavaksi voisi kokeilla jatkaa samantien liikettä namin jälkeen ja naksutella muutaman kertaan ennen vapautusta ja pallopalkkaa. Seuraaminen näytti ja tuntui aivan sikahyvältä,  paremmalta kuin aiemmin.

Jäävät: tähän nyt tosiaan olen kokeillut sitä pomppua, nyt tosin kun istumista kokeiltiin, niin se oikea tekniikka tulee esille kyllä jo ihan luontaisesti itsekseen. Sivusta kun katsoo, niin Kiki kyllä väkisinkin istuessa hilaa persettä eteenpäin liikkeestä tehdessä. Ehkä mä olen turhaan tehnyt tästä ison ongelman... Vähän tosin mietin käskyn vaihtamista. Musta ei ehkä kuitenkaan ole ihan riittävän mustavalkoista, että kaukoissa ja jäävissä on sama käsky ja erilainen tekniikka. Seisomiseen se pomppu toimii varmastikin hyvin. Maahanmenot toimi myös tosi hyvin, mutta tässä vaiheessa voi jo alkaa jättämään käsimerkin pois.Paikallaolo: tämä tehtiin ryhmässä ihan lopuksi. Ei häiriintynyt muiden käskyistä ja pysyi oikein hyvin. Palkkasin tietysti tosi usein enkä mennyt metriä kauemmas. Pää kääntyili kuin väkkärä, tähän kiinnitettävä huomiota. Sitä purkkia täytyy ensi kerralla testata, mistä viimeksi oli puhetta. Kokeilin sitä joku päivä kotona ja tuntui toimivan hyvin, kun huomio on muualla kuin ympäristössä.

Kaukoissa kokeilin pomppimista, mutta vielä liian epävarma yhdistettäväksi siihen. M-I-M toimii todella nätisti, nyt vaan kiinnitettävä ennakoimiseen huomiota ja vahvistettava myös paikallaolemista.

Luoksetuloja testasin muutaman vinon ja palkkasin liikkeestä. Oikealta vino korjaus toimii paljon paremmin kuin vasemmalta vinon korjaus, selkeesti Kikin perse liikkuu paremmin vasemmalta oikealle. Loogista sinänsä, kun sivulletuloa ollaan tehty niin paljon.Joku päivä kävin itsekseni päiväkodin pihalla, seuraamisessa kokeilin sitä lauantain juttua, että jes ja liikkeelle. Ei toiminut Kikille ollenkaan, ei ollut moksistakaan. Myöskään liikkeessä ei toiminut. Sen sijaan ihan hyvää seuraamista sain niin, että kävelin vaan eteenpäin ja annoin tarjota ja palkkasin naksulla.

Kotona ollaan työstetty erityisesti pomppua ja kaukoja. Zerppaeläin on tehnyt lähinnä oikealla seuraamista ja kukkaskäännösten erotteluita. Tämä on edelleen tosi vaikeaa, kun se on niin tohkeissaan päästessään tekemään asioita, että ei kuuntele ollenkaan, vaan tekee mitä sattuu. Se on kyllä niin kertakaikkisen suloinen otus, kun se on aina niin onnesta sekaisin :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.