Se olisi BH Kikiperkele!

Haimoossa 4.10. ipo-kokeen yhteydessä käytiin pyörähtämässä. Tuomarina Pentti Rapila. Ilmoittautuminen tuottaa vaikeuksia, Vuohitallin Kuutamosonaatista tulee helposti Kuutamotallin Vuohisonaatti tai Vuohisonaatin Kuutamotalli. En ylipäätään tajua tuota armeijatyyliä. 

Meitä oli kolme, Kiki meni ensin paikkamakuuseen, siitä tauolle ja viimeisenä liikkeet - just väärinpäin, olisin toivonut ensin liikkeitä ja lopuksi paikkista. Juuri ennen omaa vuoroa alkoi tihkuttaa vielä sadetta, mur. 

Paikkamakuu: Kikiperkele nousi jo ennen kuin eka koira oli ehtinyt henkilöryhmään asti, ravisteli, haisteli ja käveli hitaasti mua kohti. Kävelin sen viereen ja otin hihnaa. Voi saakelin saakeli! MUR! 

Seuraaminen hihnassa: ihan hirveää, ei seurannut oikeastaan askeltakaan. Laahusti perässä ja hihna kiristyi useassa kohdassa. Lisäkäskyjä ehkä noin kymmenen... Täyskäännös ei toiminut ollenkaan ja 90° käännöksissä sain odotella sitä. Ihmisryhmään mentiin hihna kireällä noin puoli metriä mun edessä ja vasta kiukkuinen uusintakäsky sai sen hieman havahtumaan, että pitikö tässä jotain tehdä. 

Seuraaminen vapaana: Eipä juurikaan parempi tämäkään, laahusti ja hiihti, täyskäännös surkea ja temponvaihdoissa ei keskittynyt yhtään. 

Liikkeestä istuminen: Tein perusasennon kautta, tämä toimi ihan hyvin ja jopa seuraaminen muistutti hyvin etäisesti seuraamisen tyyppistä ratkaisua. 

Liikkeestä maahanmeno: Seuraaminen hivenen parempi, itse annoin voimakkaan vartaloavun, en tosiaankaan tiedä miksi. Maahan hienosti. 

Luoksetulo: Tämä oli hieno. Juoksi nopeasti, suora eteentulo ja jopa sivulletulo oli suora. Tosin huomasin, että itse taas annoin vähän vartaloapua siirtämällä painoa puolelta toiselle. Pitäisi opetella pois tällaisista. 

Kaupunkiosuus tehtiin hiljaisen Nesteen pihalla, ei juuri mitään häiriöitä. Mitä nyt pari autoa meinasi pakittaa päälle. Ei reagoinut pyöräilijään ja istui kohtuullisen nätisti ihmisryhmässä. Yksin ollessa en ole varma, kuulinko pari piippausta, ainakin oli noussut istumasta seisomaan. Ei ilmeisesti koiraankaan reagoinut. 

Koe siis läpi ja Kiki taitaa nyt virallisesti olla palveluskoiran arvoinen rakkimus! Eka merkintä kisakirjaan siis saavutettu, toivottavasti niitä tulisi vielä monta lisää! <3 Mitalia ei saatu, yhyyyy! Kiki haluaa kaikki mitalit ja ruusukkeet! 

Kisakirjaan saatiin eka merkintä <3 

Pitää nyt talven ahkerasti treenata tottiksen kiemuroita, hioa hyppyä ja paukutella paukkuja, niin keväälle voisi yrittää järjestää muutaman kisamaisen treenin. Tekisi Kikille tosi hyvää sellainen. Nythän me ei olla varmaan ikinä tehty kunnolla kisamaista treeniä, erikseen vaan treenattu kaikkia osioita. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa