Edistystä liikkuroinnin saralla

 Nummelassa tokoa Pian ja Boltin kanssa, oli lämmintä ja aurinkoista, joten koitin pitää treenit kohtuu lyhyinä. Kiki on nyt reagoinut lämpöön selkeästi aikaisempia vuosia enemmän ja tuntuu kovin vetämättömältä, kun vähän lämpöasteet nousee. 

Kehääntulo: Tää toimi nyt tosi hyvin ja tarjosi rentoa, kivaa seuraamista. Jäätiin pohtimaan, että tätä on ehkä turha treenata hirveän montaa toistoa, koska sit alkaa kuumenee ja huutaa. Oon ehkä tosiaan jankannut vähän liikaa, koska nytkin alkoi hetken päästä haukkumaan. Pitäisi ehkä alkaa tosiaan tehdä ihan liikkeitä ja yhdistää liikkeen välejä siihen, eikä vaan tuota tarjoamista ja kehääntuloa yksinään. 

Ruutu: Ensin pari kosketusalustaa erikseen ruudusta, nämä hyviä. Ruudussa oli tarkoitus tehdä joka toinen toisto alustalla ja joka toinen ilman, mutta se oli jotenkin tosi epävarman oloinen eikä meinannut ensin löytää koko ruutuakaan. En tiedä sit, oliko liikaa häiriöitä (mm. kiertototsä, noutokapulat, lelut ja kaverin treenilaukku ihan ruudun vieressä). Toinen, mitä mietin, menikö se sekaisin virittelystä ja varsinaisesta käskystä. Oon nyt naksutellut ja palkannut ihan ruudun bongaamisesta ja toisaalta ollut tarkkana, ettei se lähde vielä virittelystä "missä ruutu, missä ruutu". Voisi tietty ottaa tähän joku ihan oma käsky, tyylii "missä koske" tai joku ihan muu. Otettiin sit pelkästään toistoja alustalla ja sain sit lopulta ihan hyviä toistoja. Hyvin nyt hakee ensin ruutua katseella ja sit hakee katsekontaktia. 

Liikkeestä maahanmeno: Pelkästään seuraamista ja liikkurointia. Vaikutti ehkä hieman alivireiseltä, mutta sain sit ihan hyvää, rentoa seuraamista kaivettua. Ei reagoinut käskytykseen millään lailla, on se vähän edistynyt! 

Kierto: Noin 10-15 metristä ehkä, halusin kokeilla liikkurointia. Tässä sama kuin ruudussa, tarjoaa bongaamista (josta oon palkannut aika paljon), sit hakee katsekontaktia ja lähtee luvan kanssa, ei reagoi mitenkään liikkuriin. Aika hyvin se on sisäistänyt talven treeneistä ja osaa yllättävänkin hyvin yhdistellä eri liikkeitä toisiinsa, tätähän me ollaan treenattu oikeastaan lähinnä noudon kanssa. 

Nouto: Heittoja ja liikkurointia, tässäkään ei reagoinut mitenkään. Vähän alkaa jopa mietityttämään, toimiiko tämä oikeasti niin hyvin vai oliko Kiki jotenkin koomassa eikä sen takia reagoinut 😆 Tosin mun käskyjä se taas noudatti hyvin auliisti ja oli kuulolla. Ehkä talvinen ja keväinen vääntö on kuitenkin tuottanut tulosta. Noudon palautuksessa, varsinkin lopussa pitää tosi kevyesti kapulaa. Piti vähäsen paremmin, kun sanoo pidä, mutta ei silti tarpeeksi. Äh. Kokeiltiin semmoista, et ihan läheltä ja luodaan jännitys ja siitä kutsutaan eteen, tämä ehkä vähän toimi, mut olen itse vähän huono mitä pitää tehdä ja missä välissä. 

Kaukot: Oli muutama ylimääräinen nami, jotka halusin syöttää pois. M-I edelleen vähän hidas, hitto vie kun en tiiä, mitä sille tekisin. Ei reagoinut liikkuriin ja huitomiseen. 

No tulipahan sittenkin vähän kaikkea treenattua, eiks mun pitänyt pitää treenit lyhyinä ja napakkana, ups. Toki toistomäärä oli pieni, lopetin onnistuneeseen suoritukseen nopeasti. 

Treenien jälkeen mä oon ansainnut kylmän siiderin, eiiikös?? 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.